bästa dokumentskannrar – Fujitsu ScanSnap 2017

Fujitsu ScanSnap iX500 är en fullfjädrad dokumentskanner som erbjuder många alternativ för skanning och lagra elektroniska filer. För den långa listan av stationära och online-applikationer kan du exportera skanningar till och förmågan att komma åt dessa dokument på mobila enheter, det iX500 vinner vår Top Ten Recensioner Bronze Award.

Funktioner

Den Mac- och PC-kompatibel Fujitsu ScanSnap iX500 är exceptionellt enkel att använda och erbjuder flera mindre typiska scanningsalternativ. Den känner automatiskt igen pappersorientering och vänder dokument, som checkar, åt rätt håll. Det tar bort tomma sidor, rätar skeva bilder och beskär alla dokument till sin rätt storlek. Den ScanSnap iX500 erkänner också kvitton och visitkort automatiskt och extraherar information på mottagandet och kontaktdatabaser. Med denna skanner kan du skicka avslutade skanningar direkt till redigerbar skrivbordsprogram, som Word, Excel och PowerPoint. Du kan också skicka dina skanningar till molnapplikationer.

Skanna 25 sidor per minut, är Fujitsu ScanSnap iX500 en av snabbaste skannrar vi granskat. Den automatiska dokumentmataren (ADF) hanterar upp till 50 pappersark. Dess scanning makt är förpackad i en liten och portabel enhet som lätt kan passa på en mottagning skrivbordet eller i ett hemmakontor. Du kan skanna alla de vanliga pappersstorlekar och typer, från kvitton till plast kreditkort. Den iX500 kan du också skanna känslig, överdimensionerade och äldre papper genom att använda ett bärarark. Du viker försiktigt en överdimensionerade dokument som en tidning eller barnteckning på mitten och placera den i bärararket. Båda sidor skannas och sedan ScanSnap iX500 stygn automatiskt fram- och baksida till en enda bild. Den ScanSnap kan skanna pappersrullar, som EKG testresultat, en särskilt lång kvitto eller en längre papper upp till 34 inches lång. Och även om iX500 inte speciellt byggda för att skanna bilder, om du använder en bärarark kan du säkert skanna bilderna i gamla fotoalbum med tämligen bra upplösning.

Även om du kan skicka dina skanningar till många dator skrivbordsprogram, med den här trådlösa scanner, kan du också direkt färdig skannar till molnapplikationer och lagringsprogram som Dropbox, Evernote, GoogleDocs, Salesforce, Salesforce Chatter, SugarSync och Sharepoint. Ingen scanner vi granskat hade mer destination val. Du kan också synkronisera din Fujitsu ScanSnap Xi500 till någon av dina mobila enheter för enkel hämtning oavsett var du befinner dig.

Det finns en uppsjö av hur-tos, fallstudier, tips, tricks, programinformation, detaljerade specifikationer, frågor och svar, filmer och även en ScanSnap gemenskapen på iX500 produktsidan, men inga uppenbara länkar till kundsupport. Fujitsu ger stöd för iX500, men du måste gå till huvud Fujitsu för att hitta den. Väl där, är det enda sättet att kontakta supporten med hjälp av ett formulär.

Trots en mindre än lätt att få tillgång stödsystem, är Fujitsu ScanSnap iX500 en av de bästa skannrar vi granskat. Det skannar till ett brett spektrum av programvara, på skrivbordet eller i molnet. Den skannar visitkort till en kontaktdatabas och finansiell information från dina kvitton för användning i skatteprogram. Den känner av storlek och orientering på papperet och vänder och grödor i enlighet därmed. Det är en kompakt, snabb bordsskanner och ingen dator behövs eftersom du kan starta skanningar från själva maskinen eller från en telefon eller surfplatta. Du kan också se dina lagrade elektroniska dokument på alla mobila enheter. Om spendera tid att hitta företagets supportavdelning är inte ett problem för dig, är detta en stor dokumentskanner.

Specifikationer

Anslutningar

Hjälp och support

Sammanfattning