bästa dvi till hdmi adapterkablar – eForCity POTHHDMID2M1

Innan du köper en produkt, vill ha en konsument att veta så mycket information som möjligt. Den eForCity plats ger inte en hel del information om eForCity POTHHDMID2M1. Och även efter vår forskning och kontaktar kundsupport, kunde vi inte få den önskade informationen om denna DVI till HDMI-kabel. Det är på grund av bristen på information om adapterkabeln och dålig kundtjänst att produkten rankades lägst i vår granskning.

Sammanfattning

Det gick inte att bekräfta att denna produkt hade guldpläterade kontakter, även om bilderna antyder att DVI-D-kontakt och HDMI-kontakten har guldplätering. Vi kunde också bekräfta om kärnledaren gjordes av syrefri koppar och om kabeln stöds högupplösta bilder. Denna tvetydighet är en av huvudanledningarna till denna DVI till HDMI-kabel efter så låg.

Tillverkaren har preciserat, men att denna kabel är skärmad. I själva verket, de formade ändarna och inre huven se till att du har avskärmning från början till slut. Skärmning är viktigt eftersom det förhindrar varje störning. Elektromagnetiska störningar och radiofrekvensstörningar kan störa signalen och visar upp på bilden i form av statisk, pixillationen och spökbilder.

Den eForCity POTHHDMID2M1 har en maximal bandbredd på 5 gigabyte per sekund (Gbps). Detta är ungefär hälften av bandbredden för de flesta av våra andra granskas DVI till HDMI-kablar. Ändå har detta adapterkabel har matchande impedans på varje ände. Detta är viktigt att ha, för annars kan ett kontaktdon tillåta en ström som skulle överbelasta den andra.

En enkellänkad DVI-D-kontakt har två uppsättningar av nio stift och en platt blad. Denna typ av kontakt föredras av vissa, eftersom det är förenligt med ett bredare utbud av DVI-portar. Den dubbla länkanslutningen, som den som finns på den här DVI till HDMI-kabel, kan överföra mer data; den har en uppsättning 24 stift och en platt blad.

Denna adapterkabel finns i fem olika längder: 1 meter (3,3 fot), 2 meter (6,6 fot), 3 meter (9,8 fot), 4,5 meter (14,8 fot) och 7,6 meter (24,9 fot). Detta bör vara mer än tillräckligt med variation för dina anslutningsbehov.

Kunden stöd för denna kabel var förvånansvärt nedslående. FAQs sidan är mest om sjöfart och köpa saker utanför deras webbplats. Det fanns inte några särskilda frågor eller svar om denna produkt. Vi var också inte hitta ett telefonnummer för teknisk support. Vi skickade dem ett e-postmeddelande med några frågor men aldrig fått något svar.

Den eForCity POTHHDMID2M en kommer förmodligen fortfarande att göra allt du vill från en DVI till HDMI-kabel, men den information som företaget var otillfredsställande. Deras kundsupport saknades också, så vi inte kunde få en hel del av den information som vi behövde. Detta är inte en dålig produkt, det bara inte jämföra väl med de andra som vi granskat.