bästa externa blu ray-enheter – Buslink Slimline 2017

Buslink Media dedikerade till att erbjuda högsta kvalitet datorenheter och har varit ledande i externa hårddiskar under flera år. Deras externa Blu-ray-enhet, Buslink Slimline USB Blu-ray BD-ROM, var lite tråkigt övergripande men det ger ändå användarna möjlighet att uppleva Blu-ray media vart de än går. För sida vid sida jämförelser och objektiva granskningar, besök vår externa Blu-ray-enhet sidan.

Feature Set

Den Buslink Slimline USB Blu-ray BD-ROM står fast vid sitt namn. Buslink utformat denna externa Blu-ray-enhet för att vara smal, lätt och mycket bärbar. Denna del av maskinvaran står vertikalt så det kommer att sitta fint bredvid en stationär dator och inte visas på sin plats. Slimline Blu-ray väger 1,05 pund, vilket gör det nog lätt att bära runt lätt.

Endast en 2.0 USB-port på denna Buslink produkt. Buslink utmärker vanligtvis med externa hårddiskar och vi hoppades att de skulle bryta den traditionella externa Blu-ray-enhet mögel och lägga till fler anslutningsportar. Även om det saknar fler portar och anslutningsmöjligheter, den Buslink Slimline USB Blu-ray BD-ROM stöder flera operativsystem. Windows XP, Windows Vista och Windows 7 är alla stöds konfigurationer, som vi var glada att se. Detta visar att Buslink är up-to-date med den senaste tekniken.

En av de största nackdelarna som vi hittade på denna del av maskinvaran var Blu-ray läshastighet. Denna externa Blu-ray-enhet läser Blu-ray format på 2x. Detta är det minsta möjliga hastighet för att läsa Blu-ray-format och vi önskar att vi kunde ha sett något lite högre. Dessutom gör denna enhet inte har förmågan att skriva Blu-ray-format allmänt sett i andra konkurrerande produkter.

Hastigheterna för DVD och CD läsning och skrivning är inte som en besvikelse. DVD-skivor läses och skrivs i hastigheter 8x medan CD-skivor läses på 24x och skriven på 16x. Det var några av de lägsta hastigheterna vi funnit för att läsa och skriva dessa olika format. Om den lilla storleken och lätt design och förmågan att stödja flera operativsystem fanns inte tillgängliga på Buslink Slimline USB Blu-ray BD-ROM, skulle denna produkt falla mycket lägre på vår ranking.

Det tekniska stöd som Buslink är en stark tillgång för denna produkt. De ger support via telefon, e-post och andra former som finns på deras hemsida. Ingen chatt alternativet var tillgängliga. Vi blev imponerade med valet av nedladdningar tillgängliga för sin produkt. Detta är alltid ett trevligt tillägg och låter dig lägga till uppdateringar och drivrutiner så att din utrustning håller sig uppdaterade med den senaste tekniken. Dessutom, om du har problem med att hämta några uppdateringar eller drivrutiner för din produkt, ger Buslink en e-postadress för att felsöka problemet.

Läs / skrivhastighet

Den Buslink Slimline USB Blu-ray BD-ROM är inte den mest avancerade produkten på marknaden. I själva verket saknar en mängd funktioner och konstruktionsfunktioner som skulle göra det en utmanare i riket av externa Blu-ray-enheter. Buslink Media vanligtvis inte bra att finslipa sina datorutrustning. Men den här gången de bara inte verkar få det helt rätt.

Teknisk support

Sammanfattning