bästa färgkopiatorer – Ricoh MP C4503 2017

Att hitta en färgkopiator för små till medelstora företag kan vara en stor uppgift. Med sina fasta upplösning specifikationer och lagringsmöjligheter, är Ricoh MP C4503 en kapabel färgkopiator skrivare för småföretagare.

Sammanfattning

Internt har C4503 specifikationer i linje med de bästa färgkopiatorer. Ricoh har ett tryck och kopieringshastighet på 45 sidor per minut och en bas papperskapacitet på 1.100 ark. Medan dess maximala kapacitet på 4.700 ark är relativt blygsam i jämförelse med liknande företag färgkopiatorer, det C4503: s tillbehör gör upp en hel del denna prestandagapet. Den C4503 har också en respektabel produktionstaket med respektive färg och svart toner utbyten av 22.500 och 33.000 ark.

Denna kopiator har tre grundläggande funktioner: utskrift, scanning och fax som tillval. Det har också potential att ge dig bra resultat när det gäller produktion och efterbehandlingsfunktioner. För att ge dina projekt ett professionellt utseende och känsla, kan du köpa tillägg såsom Häften, sadelhäftning och säkra vattenstämpel, bland andra. Om du arbetar på olika typer av projekt och vill att de ska ha en distinkt utseende och känsla, du kan även anpassa pappersstorlekar och formatering.

Kontoret kopiator har en rad olika valfria säkerhetsfunktioner, såsom användarautentisering, säker utskrift, åtkomstbegränsning och andra som begränsar användarnas möjligheter. Att kunna välja och kontrollera säkerhetsinställningarna är viktigt i en hektisk kontorsmiljö där det är oundvikligt att kopiatorn kommer att användas av många olika människor.

Med måtten 23,1 x 27 x 39,9 inches och en vikt på 220 pounds, har färgkopiator nödvändig tyngd att vara en arbetshäst kontorsskrivare. Anslutningsmöjligheter inkluderar standard Ethernet och USB 2.0-portar, tillsammans med trådlöst stöd med en adapter som tillval.

Om du stöter på några problem med Ricoh erbjuder tillverkaren flera supportalternativ. Drivrutiner och support pappersarbete är tillgängliga via Ricohs onlinesupport nav. Ytterligare felsöknings support är tillgänglig via Ricohs regionalt nätverk av serviceställen.

Externt och internt, har Ricoh MP C4503 specifikationerna i linje med de bästa kopiatorer. Tack vare sin pålitliga hastighet och flexibla funktioner, är Ricoh MP C4503 kan vara en pålitlig kontorsskrivare.