bästa fingeravtrycksläsare – verifikation P2000, 2017

Den P2000 fingeravtrycksläsare har en slick estetisk och har starka tekniska specifikationer. Denna biometriska fingeravtrycksläsare använder Authentec s trueprint-teknik, som gör det möjligt för läsaren att skanna förbi lagret av döda hudceller på ett finger till den levande hud, som ger en mer tillförlitlig bild av ditt fingeravtryck. Det viktiga med denna teknik är att det inte kommer att fråga om ytan på fingret är grov. Den P2000 kommer att kunna läsa ditt fingeravtryck varje gång.

En mer detaljerad bild innebär bättre säkerhet, och med en upplösning på 500 punkter per tum (dpi), är P2000 kapabel att ta några mycket detaljerade bilder av dina fingeravtryck. Du kan ofta mäta en fingeravtrycksläsare bidrag till säkerheten i ett av hur detaljerad en bild skannern kan ta. Om bilden är för suddig, kommer de finare detaljerna i ditt fingeravtryck inte beaktas, vilket ökar risken för att någon bryter den extra säkerhet fingeravtrycksläsaren ger.

Ibland kanske du vill ha en fingeravtrycksläsare för att öka säkerheten för en enda dator, och ibland vill man öka säkerheten i ett helt nätverk. Oavsett omständigheterna, är P2000 kunna säkra en enda dator eller ett nätverk. Den P2000 kommer att fungera bra för en enda dator med sin enkla plug-and-play-teknik, men tillverkaren erbjuder mjukvarulösningar för större implementeringar.

Om du använder en fingeravtrycksläsare för att autentisera dig själv eller andra för att få tillgång till din dator, bör du överväga hur länge fingeravtrycksläsare är tänkt att pågå. Till exempel är det P2000 klassad för 10 miljoner gnuggar över sin bildsensorn innan du ska stöta på några problem. Om du skulle använda P2000 10 gånger varje dag för att få tillgång till din dator, så borde det räcka för nästan 300 år. Med all sannolikhet kommer P2000 bildsensor inte vara en orsak till oro.

Den P2000 tillverkare införlivat flera ESD (elektrostatisk urladdning) förebyggande och skydd teknik i fingeravtrycksläsare design. ESD kan allvarligt påverka elektroniska produkter om en avgift är tillåtet att bygga upp. Även layouten av kretskortet är utformad för att hindra ESD-skada.

För PC fingeravtryck läsare lösningar, framhäver P2000 solid konstruktion och funktioner. Denna enhet kommer att arbeta med de flesta datorer och bör vara så enkel att använda som att koppla in USB-kabeln och efter några frågor. Med en hög förväntad livslängd, kommer detta fingeravtrycksläsare vara med dig under en mycket lång tid, förutsatt att inget drastiskt händer med det.