bästa gaming laptops – MSI GE, 2017

Redaktörens anmärkning: En nyare version av denna produkt finns tillgänglig. Vi kommer att utvärdera, rang och granska den nya versionen av denna produkt när vi nästa uppdatera gaming laptop recensioner.

Sammanfattning

Som en av MSIs mellanregister gaming laptop konfigurationer, har GE62 Apache Pro mycket att erbjuda för frekventa spelare. Vår granskning enhet byggdes på ett NVIDIA GeForce GTX 970 grafikkort och en 2,6 GHz Intel Core i7-4720HQ processor.

I vår benchmarking lade Apache upp imponerande märken i syntetiska test 3DMark och spelet “BioShock Infinite” på Ultra inställningar och en upplösning på 1920 x 1080. Båda poängen var i linje med jämförbara bärbara datorer byggda med 970, vilket är en av NVIDIAs snabbare dedikerad laptop grafikkort. I praktiken Apaches 970 motiverade lätt kortets referenser som ett grafikkort som används i de bästa gaming laptop. Dess prestanda tak kan enkelt hantera de flesta nuvarande generationens PC gaming titlar med utmärkt visuell trohet och utan att lida av betydande nedgång.

På samma sätt, Intel Core i7 prestanda i processor benchmark Geekbench 3 var jämförbar med andra ledande gaming laptop. I praktiken båda komponenterna ger den bärbara datorn en föreställning tak högt nog att hantera grafiskt intensiva spel utan större problem. MSI erbjuder också flexibla konfigurationsmöjligheter för Apache minne, hårddisk lagring och SSD-hårddisk kapacitet. Dessutom hade konsekventa ljusstyrkenivåer och visuella trohet i spel och text surfa Apache: s 1920 x 1080 skärm.

Fysiskt är Apache Pro chassi tillräckligt tillförlitlig för en dedikerad speldator. Med måtten 11 x 16,5 x 1,1 inches och en vikt på 5,3 pounds, är Apache inte särskilt svelte för en 15-tums gaming laptop, men dess konstruktion är relativt fast. Med sitt byggkvalitet, är den bärbara datorns plast undersida kompenseras av skiffer black metal topp. Apache tar också fördel av sin gott fall utrymme för att inkludera en mängd olika anslutningsmöjligheter. Tillgängliga portar finns flera USB 3.0-portar, en Ethernet-uttag och en optisk enhet kortplats som kan rymma en Blu-ray-enhet på vissa Apache konfigurationer.

MSI har ett års garanti på Apache. Tillverkaren erbjuder också grundläggande kundsupport via kanaler inklusive e-post, telefon och en felsöknings nav på bolagets hemsida.

För användare som bara behöver en konsekvent gaming laptop, har MSI GE62 Apache Pro mycket att erbjuda. Medan den bärbara datorn är inte den häftigaste eller smartaste, Apache solida konfigurationsalternativ gör det en stadig bärbar dator som kan hantera de mest krävande spel.