bästa gaming tangentbord – Logitech G710 + 2017

Logitech G710 + är en mycket kompetent gaming tangentbord. Det backas upp av Logitechs bra kundsupport och stark garanti för att ge dig förtroende för ditt köp. Den G710 + erbjuder de flesta av de funktioner som vi söker i bästa gaming tangentbord och har mycket att erbjuda PC-spelare. Mekaniska brytare, anpassning programvara och en solid konstruktion kombineras för att göra detta till en attraktiv perifer för spel.

Sammanfattning

Den övergripande utformningen av G710 + är bra. Vi var dock besviken över att se att en sådan high-end gaming tangentbord inte har en flätad USB-kabel. Även om inte avgörande för tangentbord funktionalitet, en flätad kabel kan öka klaviaturens liv och ge enklare kabelhantering under skrivbordet.

Den G710 + är endast tillgänglig med Cherry MX Brown omkopplare, som ger en skrivkänsla mellan MX Blues och MX Reds. Logitech placerar O-ringar på undersidan omkopplarna, som dämpar ljudet och ändrar känns lite. Allt som allt, de MX Browns är bra för allt, men om du är bekant med mekaniska tangentbord och föredrar Blues eller röda, är G710 + inte för dig.

Den G710 + har 26-tangenters rollover (26KRO), vilket innebär att du kan trycka på några 26 tangenter på tangentbordet på en gång och de alla registrera sig med fullständig precision. Med en så hög KRO, behöver du inte oroa dig för långa tangentkombinationer.

De dedikerade mediaknappar hjälper dig att hålla fokuserad på ditt spelande istället för leka med funktionskommandon. Denna klaviatur har också en spelläge som inaktiverar Windows-tangenten. Detta ibland förbises funktion förhindrar dig från att oavsiktligt minimera ett spel genom att trycka på Windows-tangenten. Tangentbordet har även bakgrundsbelysning och låter dig styra vilka sektorer får bakgrundsbelysning.

Du kan skapa makron och tilldela dem till en av de sex G-knapparna på denna Logitech-enhet. Dessa dedikerade makroknapparna är belägna till vänster om Caps Lock-tangenten, hålla dem inom räckhåll för fingrarna. De bästa spel tangentbord erbjuder flera profiler för varierad användning, och G710 + är inget undantag. Mellan de tre skikt nycklar och klaviaturens proprietär programvara, kan du tilldela makron till flera profiler.

Logitechs tangentbord dra nytta av några av de bästa dokumentation och supportresurser finns i världen av tangentbord. Den G710 + kommer med en treårig garanti, så att du har en hel del tid att erkänna några fabrikationsfel. Du kan också kontakta support via telefon eller e-post. Användaren forum är ett bra ställe att hitta mer information eller bidra till samhället.

Logitech G710 + har en övergripande stark uppsättning funktioner och bara faller kort i ett par små områden. Dess 26KRO är tillräckligt för alla typer av spel, och vi gillar mekaniska tangenter och smidig skriva åtgärder. Använda tangentbordets lager tangenter och Logitech Gaming Software, har du tillgång till tre olika profiler. USB-kabeln är inte flätat, men detta speltangentbord har viktiga funktioner som hjälper dig att hålla jämna steg med krävande, snabba spel.