bästa hemdatorer – ASUS hemdator 2017 – Top Tens

PC kan bli dyrt, och om du inte vet vad din familj behöver, kan du spendera alltför mycket på din nästa hemdator. ASUS M32AD erbjuder utmärkta möjligheter till ett överkomligt pris. Denna PC är bra för arbete, media och spel, även om det kommer att köra lite långsammare än många andra datorer i vår uppställning. Detta prisvärda hemdator kan uppgraderas, så om du vill förbättra datorns prestanda, kan du lägga till och byta komponenter. Out of the box, är detta inte den bästa datorn för strömmande innehåll på nätet eller redigera video, men det är en stor maskin för att surfa på webben, läxläsning och spela spel nu och då. På grund av allt detta, ASUS M32AD tjänar våra Top Ten Bronze Award.

Sammanfattning

Denna stationär dator Intel i3 CPU erbjuder fasta bearbetning hastigheter, men den delar en del av sin makt med den integrerade grafik. Detta kommer inte att vara ett problem medan du tittar på HD-filmer, men om du spelar videospel, det finns en viss avmattning. Dock är datorn uppgraderas, så om du valt att köpa ett grafikkort senare, kan du stänga av denna budget hemdator till en ganska kraftfull maskin med bara några uppgraderingar.

Den M32AD bästa användning kommer från media och läxor. Grafiken är bra för HD-filmer och program, och de åtta-kanals Sonicmaster ljud har potential att vända den här datorn i ditt hem mediasystem. Sedan, när du eller dina barn behöver göra läxor, kan du surfa på webben och växla mellan program snabbt.

Datorn erbjuder anständigt prestanda med sitt minne och lagring. Å ena sidan är det en TB hårddisk mer än tillräckligt för att lagra din familjs filer och media för många år framöver, men dess 4 GB RAM är chockerande låg. Även om detta är tillräckligt bra för de flesta verksamheter, däribland många av dagens nya spel, kommer du att märka en viss avmattning när du växlar mellan program, och du måste stänga ner inställningarna på vissa spel. Däremot kan du förbättra datorns prestanda genom att lägga till RAM eller uppgradera komponenter.

ASUS M32AD är en attraktiv stationär dator med några användbara fysiska egenskaper. Den levereras med totalt fem USB-portar, varav två är USB 3.0 och tre USB 2.0. Vi önskar att det hade fler USB-portar, särskilt eftersom du inte kan uppgradera dessa utan att ta bort moderkortet och ändra alla komponenterna. Du kan ansluta en VGA-skärm i datorn för att njuta av HD-grafik, eller så kan du göra det till din media med en HDMI-kabel.

ASUS stödjer detta system med ett års garanti. I vår forskning, kunde vi inte hitta några telefonnummer eller information för telefonsupport. ASUS ger nedladdningsbara drivrutiner, och du kan be samhället om hjälp i online-forum. Om du behöver professionell teknisk support, ASUS representanter finns via e-post.

ASUS M32AD är en budget hemdator med anständiga funktioner och möjligheter. Vi vill särskilt det faktum att det kan uppgraderas, så att du kan hålla den igång snabbt med nya komponenter. Även om det är en prisvärd PC, är den här datorn inte är den bästa för att spela spel eller redigering och sända video.