bästa kompakta skrivare – Canon iP 2017

Canon PIXMA iP2820 är en prisvärd kompakt skrivare med grundläggande funktionalitet. Det erbjuder inte många extrafunktioner, men det skrivs ut i svartvitt och i färg. Det har snarare fotgängare ser, med rundade kanter och en inmatningspappersfack som fälls in skrivaren för transport. Den levereras i en generisk ljusgrå som borde passa de flesta rum dekorer.

Sammanfattning

Den iP2820 är en av de mindre tryckerier vi granskat, vid drygt 5 inches tall och drygt 9 inches djupt. Den väger 5 pounds, vilket gör det till en av de lättaste skrivare som du kan köpa. Till skillnad från vissa bärbara skrivare, inte har ett batteri, så du måste vara nära ett vägguttag för att använda skrivaren.

Det har inte automatisk dubbelsidig utskrift, så det kan inte automatiskt ut på varje sida av sidan. Det är kapabel att manuell dubbelsidig utskrift, där du matar ett pappersark i skrivaren, men det är inte så bekvämt.

Till skillnad från vissa av de andra små skrivare vi granskat, har det inte skanning eller kopiering funktionalitet. Den största svagheten i iP2820 är dess brist på utskriftsfunktioner trådlös. Det enda sättet att skicka utskriftsjobb till denna skrivare är att ansluta den till en dator med en USB-kabel. Detta innebär att det inte kan ta emot utskriftsjobb från en tablett eller en smartphone.

Den skriver med en hastighet av åtta svartvita sidor per minut och fyra färgsidor per minut. Detta är något lägre än genomsnittet bland de skrivare vi granskat. Men är lätt tillräcklig för icke-office behov denna hastighet.

Skrivaren har en upplösning på 600 x 600 punkter per tum för svartvita dokument och 4800 x 600 dpi för färgdokument. Denna resolution ger skarpa, proffsiga dokument.

representanter Canons kundtjänst är kunniga och mycket vänlig. Canon erbjuder ett års garanti på iP2820, vilket är ungefär genomsnittet för skrivaren industrin.

Canon PIXMA iP2820 är den mest grundläggande kompakta skrivare vi granskat, och det är också den mest prisvärda. Det har inte trådlös utskrift som de bästa små skrivare, men det utför enkla utskrifter enkelt och effektivt.