bästa kompakta skrivare – HP Officejet 2017

HP Officejet 4630 är en kompakt skrivare som även kan skanna och faxa. Den är laddad med funktioner och har ett litet fotavtryck jämfört med de flesta skrivare med liknande funktionalitet.

Sammanfattning

Det är ungefär 13 inches djup och 7 inches tall. Den väger också knappt 17 pounds. Detta innebär att även om den här skrivaren är mindre än de flesta allt-i-oner, det är fortfarande för stor för att ständigt resa med.

Vad som skiljer denna skrivare isär är dess alla funktioner. Den har automatisk dubbelsidig utskrift, så att den kan skriva ut på båda sidor av en sida automatiskt. Den har också en 35-arks automatisk dokumentmatare som gör det möjligt att skanna flersidiga dokument automatiskt. Båda dessa funktioner är sällsynta i en kompakt skrivare, även om denna skrivare grenslar linjen mellan kompakta och standardstorlek.

HP Officejet 4630 är fullt utrustad med trådlös utskrift standarder, så att du kan skicka utskrifter till den från din smartphone, surfplatta eller dator. Apple-användare kan använda AirPrint, som är ett enkelt sätt att skriva ut via Wi-Fi från en Apple-enhet. Android-användare kan skickade utskriftsjobb till den från sin Android-enhet med hjälp av HP Android app.

Eftersom det är utrustad med Wi-Fi, Mac och PC-användare kan också ansluta till den trådlöst. Den har också en USB-port som kan skapa en hård linje anslutning.

Den kan skriva ut i svartvitt och i färg. Det är rankade att producera 8,8 svartvita sidor per minut och 5,2 färgsidor per minut. Den skriver ut en maximal upplösning på 4800 x 1200 pixlar, vilket är ett av de bästa beslut vi har sett bland kompakta skrivare. Detta resulterar i klara, proffsiga dokument. Du kan även skriva ut färgfoton på denna skrivare, men du bör använda special fotopapper.

Hewlett-Packards kundtjänst är bara genomsnittliga. Företrädaren vi talade med var vänlig, men bara något kunniga om Officejet 4630. HP erbjuder ett års garanti på den här skrivaren.

HP Officejet 4630 är en av de mest fullkopplade kompakt skrivare vi granskat, tack vare sin automatisk dubbelsidig utskrift och automatisk dokumentmatare hitta. Det är lite större än de bästa kompakta skrivare, men det är mindre än många skrivare med jämförbara funktionsuppsättningar.