bästa mac bärbara hårddiskar – G Drive Mobile

G Drive Mobile är en av de bästa externa hårddiskar för Mac. Den har en imponerande 750GB minne, och dess eleganta och stilfull design är också mycket funktionell och kommer att skydda enheten från slitage som åtföljer en bärbar enhet. Mac bärbar hårddisk kommer med en tredje part program som gör att du kan utföra regelbundna säkerhetskopior och kontroller data och enheten är helt kompatibel med Apple Time Machine. Dessa enastående egenskaper gör det till en imponerande enhet. Dock är enheten inte USB 3.0 aktiverat, vilket gör att dataöverföringshastigheter mycket långsammare.

Prestanda

Detta Mac bärbar hårddisk är en mycket solid enhet som är bra för företag och personligt bruk. Oavsett om du ska använda den för att lagra filmer och musik eller behöver det för att transportera stora rapporter och andra data för kunder och presentationer, kommer det att fungera perfekt.

Denna externa hårddisk Mac har en stor minneskapacitet på 750GB. Detta är tillräckligt med lagringsutrymme för de flesta komplett dator säkerhetskopior och kan lagra så mycket andra data och media som de flesta personliga användare vill ha eller behöver.

Detta Mac bärbar hårddisk är inte USB 3.0 aktiverat, vilket betyder att det kan inte överföra data så snabbt som vissa andra enheter med USB 3.0 kan. De 3,0 modellerna kan överföra data upp till 10 gånger snabbare än de 2,0 versioner. Men för att uppnå dessa hastigheter måste du ha både den externa enheten och en dator som är 3,0 kompatibel. Eftersom USB 3.0-versionen är relativt nytt, många äldre modeller är inte kompatibla. Om din inte, då detta extern hårddisk modell är en utmärkt alternativ.

Den eleganta och lätta designen gör att transportera denna Mac portabel hårddisk extremt enkel. Den stora lagrings innebär att du kan ta med den här enheten i stället för hela din bärbara dator på din nästa affärsresa, och den robusta designen innebär att du inte oroa dig om dina barn tappa den eller oavsiktligt trampa på den.

Denna bärbara hårddisk kan användas för en mängd olika uppgifter, men en av de mest populära och användbart är backup och datalagring. Om du sparar alla dina data, behöver du inte oroa dig för din dator är infekterad av ett virus eller tappas, förstörs eller förloras. Alla dina viktig information, media och andra data kan sparas och lätt transporteras. Från bilder att arbeta rapporter, kan G Drive Mobile backa upp allt och spara den för framtida bruk.

Funktioner

Mac bärbar hårddisk kommer med en tredje part program som är tillgängliga för att hjälpa dig säkerhetskopiera och lagra data på enheten. Apple extern hårddisk kan anpassas för att säkra all information eller bara delar. Det kan också köra regelbundna säkerhetskopior på schemalagda intervall. Enheten är också kompatibel med Apple Time Machine och kan användas precis som vanliga säkerhetskopior du gör på din Mac.

Även om det är osannolikt att du behöver någon form av kundsupport, om du gör, det finns e-post och telefonalternativ för att ta emot det. Enheten är också omfattas av en treårig garanti, vilket är en av de längsta fann vi bland liknande anordningar.

G Drive Mobile Mac bärbar hårddisk är en fantastisk enhet. Dess stora minneskapacitet gör det perfekt för företag eller hemmabruk, och den förlängda garantin är en av de bästa av alla de produkter vi granskat. Men är denna enhet inte USB 3.0 aktiverat, vilket betyder att det kan inte överföra data så snabbt som vissa andra liknande enheter med USB 3.0-teknik kan.

Design

Hjälp och support

Sammanfattning