bästa Media Center-datorer – Dell Inspiron One

Dell Inspiron One 2320 är ett mediacenter dator som har en slående 23-tums HD-skärm. Som med många av de system som vi tittat på, är monitorn en pekskärm ger dig hands-on känsla av en tablett med utförandet av en high-end desktop.

Sammanfattning

Displayen är alltid enastående inslag med någon mediacenter dator och Dell Inspiron One 2320 har en vacker 23-tums full HD 1080p-skärm. Det finns gott om funktioner och appar som utnyttjar sin multi-touch display. Men kom ihåg, att hålla armen upp att dra på skärmen blir tröttsamt. Några av de datorer vi granskat kan ligga platt för att öka komforten när du gränssnitt med pekskärmen, men detta gör tyvärr inte.

Andra funktioner inkluderar en inbyggd HD-webbkamera, en 1 TB hårddisk, kvalitet högtalare, tangentbord och mus, flera in- / utgångar och en DVD / CD-brännare och läsare. Det finns en viss programvara som ingår, men några av ansökningarna har en gratis testperiod och måste köpas när försöksperioden är över.

Med den senaste Windows 7 Home Premium 64-bitars operativsystem med Intel Core i5-processor, har du inga problem att få arbete och ha kul med bilder, filmer, musik och videospel.

Intel har verkligen intensifieras sitt spel med sin senaste raden av processorer. Dell Inspiron One 2320 mediacenter PC levereras med en Core i5-processor klocka in på en robust 2,5 GHz. Om du vill spara lite pengar, kan du sjunka ner till en Core i3-processor, men du kommer att offra makt. Naturligtvis kan du också stöta upp till de snabbaste Intel Core i7-processor; tar dock priset betydande språng.

Detta mediacenter dator innehåller 6 GB DDR3 SDRAM, vilket är fantastiskt, eftersom många system kommer med 4GB som standard mängden RAM-minne. Ju mer minne du har, desto bättre all-in-one dator kommer att köras. Grafikkortet är också bra – ett NVIDIA GeForce GT 525 – som garanterar smidig uppspelning av video spel, filmer och mycket mer.

Dell Inspiron One 2320 är en enkel att använda Media Center PC, speciellt om du är bekant med operativsystemet Windows. Version 7 Home Premium 64-bit är mycket mer kraftfull än tidigare versioner, och det är också lättare att arbeta med.

Dell har inkluderat många hjälp och supportalternativ med Inspiron One 2320 mediacenter dator. Den levereras med användarmanualer och guider för att komma igång, inbyggd programvara för att söka efter problem eller programuppdateringar, en avdelning för förare och nedladdningar, för spårning, användarforum och en standard ett års garanti. Naturligtvis kan du förlänga garantin för en extra kostnad.

Om du behöver teknisk support, kan du även nå Dell via telefon, e-post eller chatt. Deras teknisk support är bra, men under de senaste åren sina betyg har fallit, enligt tredje part forskningsföretag.

Dell är känd för sina kvalitetsdatorer och deras Inspiron One 2320 är en solid mediacenter erbjudande. Den stora pekskärm är extraordinärt, men armen snabbt kommer att tröttna hålla upp att dra på skärmen. Prestandan är bra, men vara beredd att spendera en hel del om du vill uppgradera processorn.