bästa Media Center-datorer – Sony VAIO L-serien

Sony Vaio L-serien är en mångsidig mediacenter dator med en liten klimatpåverkan. Det har den senaste Intel Core i7-tekniken, en vacker HD-pekskärm, massor av RAM och hårddiskutrymme och en mängd olika applikationer för att skapa innehåll och konsumtion. Den har även en HDMI-port, en Blu-ray-enhet och en valfri 2D / 3D-visning med 3D-glasögon. Denna mångsidiga arbetshäst är många olika saker för många olika användare, och även om det är på den övre delen i kostnad, motiverar det prislappen med avancerad hårdvara och professionell kvalitet program. Vi gav det vårt godkännande eftersom det tjänat toppbetyg i alla våra ratingkategorier.

Funktioner

Den enastående inslag med Sony Vaio L-serien mediacenter dator är den vackra 24-tums LED-skärm med full 1920 x 1080p upplösning. Det blir ännu bättre när du inser skärmen fungerar som en pekskärm. Det är rätt, kan du göra din datoranvändning utan mus eller tangentbord, om din arm kan bli trött när du håller upp den för att navigera på skärmen. Vissa modeller levereras med 2D / 3D-funktioner med aktiv shutter 3D-glasögon, som ger dig en prisvärd 3D för att se alla de stora stereoskopisk innehåll tillgängligt. Färgerna är underbara, vilket gör skärmen perfekt för visning och redigering av bilder och video, och spela spel är helt enkelt psykedelisk.

Detta är verkligen en multimediadator. För det första är det på den välbekanta Windows 7 Home Premium operativsystem. Då har full HD-skärm, Blu-ray-spelare och brännare, och Dolby Home Theater-teknik, vilket ger en bättre helhetsljudupplevelse. Core i7 2,20 GHz quad-core processor med Intel Turbo Boost Technology befogenheter detta mediacenter dator, och det har rejäl mängder RAM och en stor grafikkort. Med andra ord är det inte sakna hastighet.

Förbättra underhållning funktioner i datorn är en integrerad TV-tuner, och med hjälp av HDMI-porten kan du ansluta till en satellit, kabel-TV-box eller din PlayStation 3 eller andra spelkonsoler. Du kan njuta av TV, film eller annat innehåll från dessa andra enheter.

Du kan styra de flesta av Sony Vaio L-serien mediacenter datorns funktioner med hjälp av pekskärmen. Multi-touch-skärmen gör många uppgifter enklare med tekniker som har blivit bekant på smarta telefoner. Du kan öppna filer genom att dubbel peka på dem. Du kan dra över skärmen genom att trycka på den och skjuta. Du kan rotera bilder genom att peka på dem i två punkter och vrida dem som du önskar. Webbsidor kan vridas genom en enkel vänster eller höger flick. Det finns naturligtvis många andra gester tillgängliga som gör använder enheten enkelt och roligt. Men håller armen för att använda pekskärmen och bli tröttsamt snabbt så du kan komma tillbaka till din mus och tangentbord.

Andra funktioner som levereras med detta mediacenter dator inkluderar en hårddisk med 1TB utrymme, en trådlös mus och tangentbord, en fjärrkontroll, USB 3.0 och 2.0-portar, en SD-kortplats, ett minne slot, en port för hörlurar och en mikrofoningång. Det finns också en Norton Antivirus rättegång, en inbyggd webbkamera, två foto program (Media Gallery och PMB-Vaio Edition) och Microsoft Office Starter programvara. Sony innehåller flera innehålls skapa appar också, bland annat Vegas Movie Studio HD Platinum, ACID Music Studio och Sound Forge Audio Studio.

Prestanda

Den andra generationens Intel Core i7 quad-core processor klockor i på 2,20 GHz, men den medföljande Turbo Boost Technology kan ta upp det till en otroligt snabb 3,10 GHz. Sony Vaio L-serien mediacenter Datorn levereras också med 6 GB DDR3 / 1333 MHz RAM och kan hantera upp till 8 GB RAM-minne. Grafikkortet är ett NVIDIA GeForce GT 540M med 1 GB dedikerat grafikgrafikminne. Denna HD-media center-system kan hantera allt från grundläggande datoranvändning och Internet videospel med killer grafik och media skapande, såsom redigering av video eller bilder och skapa låtar.

Sony Vaio L-serien mediacenter dator är ganska lätt att använda; om du är bekant med Windows, kommer då version 7 Home Premium vara enkelt att hoppa in och komma igång. Några av Sony program, såsom Vegas Movie Studio HD Platinum och ACID Music Studio kan vara svårare, men dessa program är enkla att lära sig och det finns gott om handböcker för att komma igång.

Sony ger riklig hjälp och supportalternativ, inklusive ett års begränsad garanti med möjlighet att köpa en förlängd garanti, användarmanualer för datorn och program, samt mjukvara och hårdvara handledning. Det finns också många användarforum och samhällen som kan hjälpa dig med allt från hårdvara Sony Vaio L-serien till operativsystemet Windows 7 och de många ingående program. De har också en app som kallas Sony Vaio Care, som kan leta efter programuppdateringar och kontrollera ditt system för att se om det är igång bra.

Om du behöver ytterligare hjälp och stöd, kan du kontakta Sony direkt via e-post, telefon eller chatt. Du kan också få prioriterad telefonsupport, vilket kan medföra extra avgifter.

Sony Vaio L-serien mediacenter dator erbjuder en bred uppsättning av funktioner och hög prestanda i den bekväma formfaktor en allt-i-ett-enhet. Medan vissa användare kan inte dra nytta av alla funktioner, det är en riktig arbetshäst multimediasystem idealiskt för avancerad databehandling, underhållning, spel, skapa innehåll och mer. 2D / 3D alternativ är kanske inte nödvändigt, men det är ett prisvärt sätt att få 3D-innehåll utan att spendera tusentals dollar.

Enkel användning

Hjälp och support

Sammanfattning