bästa netbooks – Asus VivoBook X202E 2017

För att få ut mesta möjliga av nya Windows 8 Metro design inkluderar Asus VivoBook X202E en lyhörd pekskärm, som är mer användbar med Windows 8 än en mus är. Medan pekskärmen är ett bra komplement, det verkar vara en uppoffring av CPU och GPU prestanda, och detta Windows 8 netbook faller kort jämfört med de bästa mini bärbara datorer. Det övergripande syftet med X202E är för resor, snabb tillgång till Internet och enstaka film. Om du vill ha mer makt, rekommenderar vi att du letar efter något mer kraftfull.

Sammanfattning

En 1,8 GHz Intel Core i3-processor driver X202E. Den har 4 GB RAM, vilket inte är uppgraderas. Dual-core processor gör att svepa genom Windows 8 felfri. Strömmande filmer är snabb, och du bör inte uppleva någon fördröjning. Detta är en budget processor, så att du inte kommer att använda det för kraftfulla program som Photoshop eller någon videoredigerare. Parat med processorn är en Intel HD 4000 grafikkort. Den integrerade GPU fungerar bra för att titta på HD-filmer. Du kommer inte att spela någon “World of Warcraft” på denna netbook, dock.

Den 500 GB hårddisk är en solid enhet som har snabba överföringshastigheter. Det finns ingen uppgradering på denna modell, även till en SSD. En nackdel med denna lilla laptop är dess fyra och en halv batteritid, vilket är långt under branschstandard. Batteriets livslängd inte lida på grund av pekskärmen, men pekskärmen är den bästa funktionen. Det gör denna netbook känner sig mer som en tablett än skärmarna på traditionella bärbara datorer gör.

Skärmen har en skärm med en 1366 x 768 upplösning. Detta är inte sant 1080p high definition, men filmer på Netflix fortfarande ser skarp och har bra färg och kontrast. Det finns högtalare längs leden vid basen av den bärbara datorn och Sonicmaster ljud för bättre ljudkvalitet. Musik enkelt fyller små rum och inte kornig.

Det finns två USB 2.0-portar och en USB 3.0-port för snabbare dataöverföring. VGA och HDMI-utgångar kan du ansluta denna mini netbook till bildskärmar, projektorer eller HDTV. Systemet är kompatibelt med många Bluetooth-enheter och har en 2-i-1-kortläsare som stöder både SD-kort och memory stick format.

Du kan nå Asus reps via e-post, telefon och chatt. Stödserviceplats har ställen att hitta auktoriserade återförsäljare och serviceplatser, samt nedladdningar för systemet .; Den X202E har ett års garanti på alla delar och arbete.

Asus X202E är en bra mini laptop för allmänna ändamål, såsom att surfa på webben, titta på Netflix och arbetar med ordbehandlare. CPU och GPU är inte tillräckligt bra för att stödja alla spel på denna netbook, och skärmen är inte sant 1080p HD. Vi gillar pekskärmen, och vi upplever inte någon fördröjning när svepa genom appar eller huvudskärmen.