Bästa PC gaming headset – Razer Tiamat 2017

Razer Tiamat har en 10-drivrutin ljudsystem, levererar vad Razer hävdar är världens första riktiga 7,1 PC gaming headset. Och det gör producera verkligen ljudkvalitet.

Sammanfattning

Ändå undrar man om 10 förare begränsas till ett så litet utrymme att vara overkill. Kan du förvänta dig att uppleva samma djup av ljud som av en noggrant placerade högtalarsystem i ett hemunderhållningssystem? Svaret på den frågan är, inte helt oväntat, nej. Det är möjligt att du aldrig kommer att få den typen av surroundljudsupplevelse med de begränsningar av spel hörlurar. Men Razer Tiamat har gjort positiva framsteg i den riktningen.

Vi bör notera att vetenskapen om spel hörlurar surroundljud alltid utvecklas och en perfekt gaming headset surroundljud är ännu inte kommit fram till. Men denna omgång gör en fin försök. Det första du kommer att märka är dess utmärkta bas. Gaming headset är inte allmänt kända för fantastiska basljud, så detta är en enastående funktion.

Razer har gjort ett fantastiskt jobb med att organisera detta komplexa lilla systemet på ett sätt som effektivt ger det ljud du vill ha en rik spelupplevelse. Det har fortfarande en bit kvar innan vi är redo att kopiera det bästa av de bästa PC gaming headset, men om Razer fortsätter att röra sig i riktning det för närvarande på väg, kan de snart dit .; För att få full effekt behöver du ett ljudkort som stöder antingen en 5,1 eller 7,1-kanal och som stödjer framifrån, bakifrån, surround och subwoofer-portar individuellt. Saknar att installationen skulle motverka syftet med headsetet eftersom du skulle bara behöva stänga av surround och spela upp den i vanliga, men full stereo. Du kan göra det med ett mer överkomligt systemet .; En USB-kabel krävs för detta headset att fungera på alla nivåer. Du kan till exempel inte, dra ut och lyssna i stereo om du råkar vara att använda ett system utan en USB, som med andra modeller. Detta förmodligen inte kommer att vara ett problem för de flesta spelare, eftersom USB-anslutning är en vanlig handelsvara, men det skulle vara ett bra alternativ ändå.

Den medföljande in-line kontroll ljudanläggningen är en praktisk enhet som låter dig justera volymen för hela headset inklusive enskilda kanaler. Så du kan till exempel enkelt justera chattvolymen, som kan komma till nytta i många spelsituationer där andra aktörer är inblandade.

Dessa hörlurar är bekväma för praktiskt taget alla storlekar huvud. Det flexibla huvudbandet och koppar passar tätt med precis rätt mängd av stoppning. Mikrofonen är mycket justerbar, rör sig i vilken position som helst du vill liksom dras tillbaka när det inte används, vilket aldrig är i vägen .; Razers användarvänlig webbplats tar dig direkt till omfattande frågor för specifika produkter för att svara på många av de frågor som kan uppstå. De är också tillgängliga via e-post om du har ytterligare frågor.

Razer Tiamat 10-drivrutin 7.1-surroundljud producerar några av de bästa ljudet av en produkt i våra PC Gaming Headset recensioner och kan ha den enskilt bästa basljudet. Razer har gjort den bästa användningen av nuvarande surroundljud teknik med detta headset, även om de inte närma sig perfektion (och perfektion i sfären av gaming headset surroundljud kan alltid gäcka oss). Ett ljudkort som stöder 5.1 eller 7.1 kanaler krävs för att använda denna produkt i alla dess flerdimensionell glans.