bästa spel st – Xotic PC Recon, 2017

För nybörjar spelare, kan speldator köpprocessen ibland vara mindre än tydlig. I ena änden, förkonfigurerade system är lätt att plocka upp eller beställa från de flesta detaljhandlare, men bristen på anpassningsbara alternativ innebär att du har begränsade möjligheter för uppgraderingar av maskinvara. På den andra änden, specialbyggda system har ofta en litania av anpassningsalternativ som flyger över huvudet på de flesta börjar PC-spelare.

Grafik- och prestanda

Den Xotic PC Recon har en mängd funktioner för att appellera till start- och high-end PC-spelare. Tack vare sin kombination av konkurrenskraftiga specifikationer och värde, Xotic PC Recon tjänar Top Ten Recensioner Gold Award.

För spelare, den Xotic PC Recon har komponenter med imponerande prestanda tak. På insidan är det mellanregister konfigurationen bygger på ett EVGA Superclocked NVIDIA GeForce GTX 970 grafikkort. Medan resultatdata för denna specifika kort modell var tillgänglig från våra kollegor på Anandtech, dess benchmarking för en jämförbar byggt EVGA GTX 970 höjdpunkter konfigurationen är höga prestanda tak.

Att spela Battlefield 4 vid Ultra grafikinställningar och en upplösning på 1920 x 1080, den överklockade GTX 970 i genomsnitt 82,5 bilder per sekund (fps). Kortets prestanda märke 88,6 fps på jämförbara grafikinställningar i Crysis 3 var lika enastående. Spel behöver normalt en bildfrekvens på minst 30 fps för att vara spelbar utan visuell hoppa.

I praktiken är det GTX 970 en stellar grafikkort modell som är mer än kapabel att hantera nuvarande generationens PC-spel utan att missa ett steg. Men om du vill ha ytterligare grafik bearbetning overhead, Xotic PC har en skiffer av uppgraderingsalternativ. Dessa inkluderar stöd för flera grafikkort uppställningar och RAM uppgraderingar av upp till 64 GB. Dessutom innehåller företaget en komplett katalog över grafikkort alternativ, inklusive den högre änden NVIDIA GeForce GTX 980 och enterprise-nivå NVIDIA GeForce GTX Titan Z.

Den 3.2GHz Intel Core i5-6500 användes i Recon ger liknande jämn prestanda, men det är inte utan sina blinda fläckar. I processortestet Geekbench 3, Core i5-6500 hade en poäng på 11,248 poäng.

Processor & Lagring

Medan Core i5 är fortfarande en pålitlig artist och inte signifikant flaskhals komponenter såsom Recon grafikkort är mellanregister processor en liten steg bakom bidraget processormodeller som används i jämförbara spel datorer. De flesta serier lita på Intel Core i7-6700, vilket gav ett resultat på 15,527 poäng i Geekbench 3 och är tillgänglig för Recon under kassaprocessen. I daglig användning, kan Core i5 hantera grundläggande systemuppgifter lätt, men det ger inte topp i klassen prestanda för processorkrävande uppgifter som video eller bildredigering.

På andra områden, inkluderar Xotic PC en standard skiffer av uppgraderingsalternativ. Som med de flesta spel datorer, kan du installera flera hårddiskar i Recon under kassaprocessen för ytterligare lagring. Respektive hårddisk och solid-state drive gränser klocka in på 6TB och 2TB, och hårddiskar kan konfigureras till en RAID-array för snabbare dataöverföring prestanda. Systemet är också byggd med en ASUS Z170 Pro moderkort med liknande flexibla uppgraderingsalternativ. Tillsammans med mer avancerade moderkort, kan alternativa Recon konfigurationer byggas med AMD-vänliga komponenter.

Visuellt Recon är Corsair fall designen lämnar utrymme för stora uppgraderingar. Med måtten 22,2 x 9,7 x 22,4 inches, har spel stationär dator utrymme för tillägg såsom en Blu-ray-enhet och en vätskekylning rigg. Dessutom Xotic PC erbjuder flera alternativa fullstora fall motiv från tredjepartstillverkare att hysa Recon, och anpassade finish eller grafik kan läggas på under kassaprocessen.

Som standard kommer Recon med en 750-watt nätaggregat som ger gott om utrymme för aktiekonfiguration. För anpassade konfiguratorer, kan tillförseln uppgraderas till en 1500-watts enhet. Under kassaprocessen, kan du också lägga på standardtillbehör som bildskärmar och tangentbord för att göra Recon spelbar ur lådan.

Som standard Xotic PC har ett års garanti på den anpassade gaming PC. Företaget erbjuder även ytterligare teknisk support via kanaler som chatt, e-post, telefon och en felsökning online nav. Sitt stöd sidan innehåller resurser som drivrutiner, en avsnittet Vanliga frågor och användarforum.

Som vätska som PC-spel konfigurering kan vara placerar Xotic PC fokus på grunderna Recon bland de bästa spel datorer. Medan dess grundkonfiguration kan dra nytta av små tweaks, besitter Recon fortfarande gott styrkor tack vare en utmärkt bas grafikkort och flexibla uppgraderingsalternativ. Oavsett om du är på jakt efter en helt konkretiseras ut gaming PC eller en grundläggande speldator har Recon mångsidighet som behövs för entusiast spelare.

Design & Kommunikation

Hjälp och support

Sammanfattning