bästa spelmöss – Corsair 2017

Corsair Vengeance M65 FPS Laser Gaming Mouse är en first person shooter mus med 8.200 dpi och flera profiler. Du kan också välja din svarstid, växla upplösning och införa särskilda spelprofiler med hjälp av gratis nedladdningsbar programvara, vilket gör det en mycket mångsidig FPS gamer mus. Men utan snabbtangenter, är Vengeance M6 inte lika användbar med andra typer av spel.

En särskild prickskytt knapp gör att du snabbt och enkelt växla sensorupplösning för mer precision när syftet och skytte. När du är klar kan du växla sniper knappen och återgå till normal upplösning för enkel övergång mellan de två. USB-kabeln är 5.91 fot lång, vilket gör att du gott om utrymme att spela från över ett skrivbord. Spelaren musen har en laser tracker för noggrannhet. Den ursprungliga 8200 dpi känslighet är justerbar, så att du kan stänga ner om så önskas, och ger maximal noggrannhet om dina reflexer kan hantera lyhörd rörelsen.

Den ergonomiska designen hjälper till att skydda dina händer och handleder från stam eller repetitiva rörelse skador vid spel under långa tidsperioder. Mjuk, texturerad plast gör spelmus lätt att hålla, trots att det passar mer in i en klo grepp än en palm grepp.

Glid kuddar på musens undersida minskar friktionen och säkerställa enkel, smidig rörelse, men det kompenserar inte för hiss, så om du plocka upp, kan det tappa greppet. Knapparna och rullhjul på Corsair spelmus är klassade för 1000 klick och är bakgrundsbelyst för enkelt val, även i mörker.

Justerbar svarstid går mellan 125Hz och 1000Hz, så att du kan ställa in svarstiden på skrivbordet eller skapa flera profiler med olika svarstider. Du kan ställa in profiler med hjälp av nedladdningsbara program och sedan ladda upp dem på musen, så att du kan växla mellan dem med en knapptryckning. Detta är idealiskt för snabb gameplay och växling mellan spel, men det kan vara besvärligt om du ändrar misstag profilen.

Hög dpi, justerbar responstid och en särskild knapp för krypskyttar gör Corsair Vengeance M65 kvalitets spelmus. Det har dock inga ytterligare knappar för MMO och andra icke-FPS-spel.