bästa stationära externa hårddiskar – Verbatim Store ‘n’ Spara 2017

Verbatims produktgarantier är det bästa och mest långlivade bland sina konkurrenter. Det ger Verbatim s Store ‘n’ Spara skrivbordet extern hårddisk en klar fördel. Det finns dock några brister att tänka på när man tittar på den Store ‘n’ Spara. Till exempel är den medföljande programvaran för att säkerhetskopiera data inte är intuitivt och kan vara svåra att använda, och hårddisken är inte mycket att titta på. Ändå har denna kompakta hårddisk massor av viktiga funktioner som gör det en stark utmanare bland de bästa externa hårddiskar.

Sammanfattning

Denna enhet är lämpad för både en vertikal och horisontell orientering. Naturligtvis vill du inte att blockera ventilationsöppningarna i denna fläktlös extern hårddisk. Verbatim har ökat sitt spel att konkurrera med de bästa stationära externa hårddiskar genom att inkludera en USB 3.0-gränssnitt. Detta är tillräckligt snabb för de flesta användares behov. Store ‘n’ Spara kommer i 1 TB och 2 TB.

Denna enhet levereras med Verbatim Green Button energisparande programvara. Med denna programvara kan du anpassa när den externa hårddisken går att sova, till exempel efter ett visst antal minuter utan användning. Dessutom hänvisar den gröna knappen för att en faktisk tillämpning i programmet, där du kan avbryta användning och omedelbart ställa in enheten i viloläge, även när datorn är fortfarande på. En viloläge är viktigt att bevara livet på en hårddisk. En strömbrytare ger dig också kontrollera när du är ute efter att spara energi och förlänga diskens livslängd. Verbatim sju års garanti på denna stationära externa hårddisk är imponerande, visar företagets förtroende att enheten kommer att pågå.

Den förinstallerade program som handlar specifikt med att lagra dina nedladdade filer är Nero BackItUp och Burn Essentials. Denna programvara är där frågor och negativ dyker upp med Store ‘n’ Spara. Det är en slimmad version med en snygg gränssnitt, men inställningarna är komplicerade för nya användare.

Du får kvalitet utförande i Verbatim Store ‘n’ Spara skrivbordet extern hårddisk. Denna enhet lagrar stora mängder innehåll och har en imponerande överföringshastighet. Frekvensomriktaren är byggda för att hålla, med sin energibesparande programvara, och det har en stor garanti bakom det. Oavsett om du automatiskt säkerhetskopiera din dator eller välja specifika filer att återställa till hårddisken, den Store ‘n’ Spara är en stor stationär extern hårddisk, men mjukvaran kan vara svåra att använda.