bästa storformatsskrivare – Epson Stylus Pro 2017

Epson Stylus Pro är en kraftfull brett format skrivare. Denna maskin är our Top Ten Bronze Award vinnare, eftersom det kan skriva ut färgbilder på en mängd olika medietyper. Det har professionell nivå bläck teknik som garanterar bilderna är skarpa och tydliga. Dessutom kan den skriva ut upp till 64-inches bred i en hög upplösning och enastående kvalitet. Denna storformatsskrivare har också flera anslutningsalternativ och är kompatibel med de flesta operativsystem.

skrivare Prestanda

Epson Stylus Pro kan skriva ut upp till 64-inches bred. Detta är den bredaste tillgängliga format finns i stora format skrivare, och det ger dig flera alternativ för att skapa projekt, oavsett storlek. Det kan också skriva ut med en upplösning på 2880 x 1400 dpi – en av de högsta upplösningar tillgängliga.

Epson Stylus Pro kan skriva ut 16-tum x 20 tum utskrifter i så lite som 50 sekunder. Den genomsnittliga tid för ett utskrifts denna stora på denna maskin är en drygt tre minuter. Detta är inte den snabbaste skrivaren tillgänglig, men det är tillräckligt snabb för att få jobbet gjort utan att tvinga dig att vänta för länge.

Dessutom har denna stora skrivare bara en rulle av utskriftsmaterial, vilket är en nackdel. Vi skulle vilja se den här enheten hålla åtminstone två rullar för att förhindra avbrott under långa utskriftsjobb samtidigt som du kan lagra flera typer av media på en gång.

Detta Epson-skrivare har en USB 2.0-port och en Gigabit Ethernet-port. Det spelar ingen har en hårddisk, som är en annan nackdel med den här skrivaren, men det innehåller en inbyggd fräs med automatiska och manuella inställningsmöjligheter.

Denna brett format skrivare har kantutskriftsalternativ, vilket är en fördel för den här enheten. En annan bra funktion som är tillgänglig på Epson Stylus Pro är mediestreckkods spårning och identifieringssystem. Med detta system, spårar skrivaren automatiskt medietypen som för närvarande används, tillsammans med den kvarvarande och media bredd. Data skrivs vid kanten av rullen innan avlastningen och informationen lagras i produktens streckkod. Detta är en enastående, unik funktion som du inte hittar i många storformatsskrivare.

skrivarfunktioner

En av fördelarna med att använda Epson Stylus Pro är dess förmåga att skriva ut på en mängd olika medietyper. Den kan skriva ut på bestruket eller obestruket material, såväl som duk, folie och lim. Skrivaren ger dig gott om alternativ för att skapa skyltar, banderoller, kartor, fotografier och mer.

Epson Stylus Pro använder Ultrachrome K3-bläck teknik. Den här skrivaren är kompatibel med pigmentbaserat bläck och funktioner nio färgbläck alternativ. Bläckpatronerna som används i den här skrivaren har en hållbarhetstid på ungefär två år, så om du inte använder skrivaren på ett konsekvent sätt, kan du ändå vara säker på att det kommer att ge dig högkvalitativa utskrifter för en lång tid.

Epson Stylus Pro är kompatibel med de flesta operativsystem. Detta är dock skrivare stor, och du kommer att vilja gott om utrymme runt skrivaren när den är i bruk och förvaring. Den väger 384 pounds, och det är 46-inches tall och 92-inches bred, vilket gör det till ett av de största storformatsskrivare på vår uppställning.

Epson fick full poäng för den hjälp och stöd som företaget erbjuder. Du kan nå en representant support via e-post, telefon och chatt. När vi pratade med en Epson representant, fick vi enastående hjälp och de svarade på alla våra frågor i detalj. De var villiga att ge oss den information vi behövde och var vänlig och kunnig.

Epson webbplatsen finns också flera supportresurser för att hjälpa dig att få svar på egen hand. Här hittar du broschyrer, referenshandböcker, online-handböcker, chaufförer, en avsnittet Vanliga frågor och mer om detta företags hemsida.

Epson Stylus Pro har mycket att erbjuda användarna. Den kan skriva ut upp till 64-inches bred och har avancerad bläckteknik, som ger dig högkvalitativa utskrifter från maskinen. Det saknas några funktioner som skulle öka denna enhet ytterligare, till exempel möjligheten att lagra mer än en rulle av media och avsaknaden av en inbyggd hårddisk. Totalt sett om du letar efter makt, kvalitet och flexibilitet, är Epson Stylus Pro värt din ersättning.

Media utskriftsalternativ

Design & kompatibilitet

Hjälp och support

Sammanfattning