bästa storformatsskrivare – Xerox Wide Format IJP 2000, 2017

Om du letar efter en snabb och kraftfull storformatsskrivare, är Xerox Wide Format IJP 2000 ett utmärkt alternativ för dig. Denna stora skrivare kan skriva ut upp till 4520 kvadratfot per timme och har möjlighet att skriva ut på en mängd olika medier, inklusive bakgrundsbelyst film, lim, banner tyg och mer. Den här maskinen är kompatibel med de flesta operativsystem och kan skriva ut upp till 42-inches bred. Men kundsupport för den här enheten är en besvikelse.

Sammanfattning

Denna Xerox skrivare skriver ut upp till 42-inches bred och 98 fot lång. Den har färgkapacitet och kan skriva ut upp till 1600 x 1600 dpi. En av de enastående funktioner i denna maskin är dess hastighet. Denna storformatsskrivare kommer att skriva ut upp till 4520 kvadratfot per timme, eller 6 inches per sekund. Dess första kopia är cirka 22 sekunder.

Denna tryckpress kan hålla upp till fyra medierullar på en gång. Vi var nöjda att denna enhet skulle kunna hålla en så omfattande mängd material, eftersom detta gör det möjligt för långa utskrifter utan det ständiga behovet att fylla på. Det kan hålla rullar med högst 500 fot av material.

En annan bra egenskap hos denna enhet är dess förmåga att skriva ut på en mängd olika medietyper. Xerox IJP 2000 kan skriva ut på film, tyg, lim, bestruket och obestruket papper, och mer. Så länge som materialet passar i skrivarens angivna storleken dimensioner, bör denna enhet kunna skriva ut på den. Dessutom används denna anordning färgämnesbaserat, vattenfast bläck.

Denna Xerox skrivare är stor, men det är inte en av de största på vår uppställning. Den väger mer än 800 pounds. Det är också 60-inches bred och upp till 44-inches tall vid sin högsta punkt. Du behöver gott om utrymme och arbetskraft om du någonsin planerar att flytta skrivaren.

Xerox IJP 2000 är kompatibel med de flesta operativsystem, vilket är en stor fördel och förhindrar många frågor uppstår med enheten.

En av de största nackdelarna med denna storformatsskrivare är dess kundsupport. Vi talade med tre representanter som inte kunde svara på våra frågor. De var tog våra kontaktuppgifter så att en annan representant kunde kontakta oss och lämna den information som vi behövde. Men vi aldrig fått något samtal eller e-postsvar från en representant.

Lyckligtvis kan du hitta information om denna stora skrivare på Xerox webbplats, inklusive en broschyr, ett supportforum och en användarguide. Vi var glad över att se denna information fanns tillgänglig för att hjälpa oss att hitta några svar på de många frågor som vi hade.

Xerox Wide Format IJP 2000 kan vara ett utmärkt komplement till ditt kontor. Den kan skriva ut upp till 42-inches bred och har färgkapacitet. Det kan hålla upp till fyra rullar av media på en gång och kan skriva ut på en mängd olika material. Trots denna skrivare starka resultat, saknar det i sin kundsupport. Men om prestanda och en uppsättning funktioner är din största prioritet när vi letar efter den bästa brett format skrivare, då denna anordning har vad du letar efter.