bästa stryktåliga bärbara datorer – General Dynamics GD8000

General Dynamics GD8000 är en av de lättaste vattentäta bärbara datorer i vår uppställning. Även med den lilla design, har det fortfarande samma certifieringar som många av de andra produkter. Om denna lilla robusta laptop är inte riktigt vad du letar efter, kolla in Getac B300, Amrel ROCKY RT och Panasonic Toughbook 31.

Sammanfattning

Denna vattentäta laptop har definitivt sin andel av certifieringar. MIL-STD 810 innefattar vattenbeständighet och vatten trycktest; och IP64-klassning innebär att det är dammtät. Den andra intyg om att denna robusta laptop har är UL1604 klass 1 Div II efterlevnad för farliga miljöer. Detta är bra om du behöver ta en elektronisk anordning någonstans med farliga gaser eller partiklar.

Även om denna tåliga bärbara väger bara 6,9 pounds, är skärmen fortfarande en blygsam 13 inches. Trodde de fysiska dimensionerna av denna produkt är toppklass, minnet och tillgängliga portar lämnar mycket övrigt att önska. Eftersom det ger bara en 160 GB hårddisk, kanske du vill titta på en av de andra robusta bärbara datorer om du arbetar med stora filer eller komplexa applikationer. De tillgängliga portar omfattar tre USB-portar, en serieport och en extern videoport. Det finns inga IEEE hamnar eller ens några platser för en SD- eller PCMCIA-kort. Andra hårdvaru funktioner inkluderar

Operativsystemen till denna robusta bärbara inkluderar Windows 7, Windows Vista och Windows XP. Det är en av de få produkter i vårt sortiment som erbjuder alla tre. De anslutningsmöjligheter som finns är också omfattande. Med Bluetooth, 3G och GPS kan du hålla kontakten var du än är. Denna robusta laptop också har inbyggda antenner för användning med olika radioalternativ. Dessa är definitivt något att tänka på när på marknaden för en robust bärbar dator. Eftersom denna tåliga bärbara datorn inte har MIL-STD 461 certifiering, kan det störa andra mer känsliga mottagare.

General Dynamics webbplats ger flera fallstudier för sin robusta laptop som används inom området. De har arbetat vissna olika företag för att skapa lösningar för nästan två decennier, och de har flera anpassningsalternativ. De arbetar också med återförsäljare som har sina egna lösningar paket för olika jobb.

Deras hemsida har inte så mycket hjälp och stöd som vi skulle ha velat se en så komplicerad vattentät laptop. De ger information i form av tekniska bulletiner, och det finns ett telefonnummer som du kan ringa om du har mer specifika frågor. De ger inte en e-postadress, och för det mesta deras råd är att lämna in en elektronisk form och en representant kommer att ringa tillbaka. Garantin med den robusta bärbara datorn är på tre år, och även om det inte är stötfångare till stötfångare, men det har mer täckning än en vanlig off-the-shelf produkt.

General Dynamics GD8000 är en behändig liten robust bärbar dator, men det har inte nästan samma mängd konfigurationer som vi skulle vilja. På grund av de begränsade minnes alternativ, kanske du vill leta någon annanstans för en robust dator.