bästa stryktåliga bärbara datorer – Latitude E6400 XFR

Dell Latitude E6400 XFR är en bra robust dator för att undersöka om du inte vill bry arbeta med tillverkaren för alla typer av anpassning. Som en off-the-shelf produkt, har den många av samma certifieringar som de andra robusta bärbara datorer kan göra. Om du är intresserad av robusta bärbara datorer med fler alternativ, kolla in Getac B300, Amrel ROCKY RT och Panasonic Toughbook 31.

Sammanfattning

Även om detta robusta laptop har en hel del av samma certifieringar som de andra produkterna i vår lineup har (MIL-STD 810 och IP65), märkte vi just off att det inte har MIL-STD 461 certifiering. Detta är testet för utsläpp som särskilt behövs i militära tillämpningar. Det ser till att den robusta bärbara datorn inte oavsiktligt stör andra enheter som har känsliga mottagare. Medan den militära standarden är mycket mer krävande än en konsument standard, är det något att tänka på när du använder din robust laptop runt andra sändare.

Ett inslag i denna tåliga bärbara innehåller en stor 14-tums skärm. Dessutom, enheten väger bara 8,5 pounds. Detta är en stor fördel när du behöver flytta från plats till plats till fots och måste bära all din utrustning med dig. Operativsystemet som medföljer vattenresistent laptop är Windows Vista Home Basic, men du kan uppgradera till olika versioner av Windows 7.

Några av hårdvara funktioner

Vi var inte imponerad av att se att hårddisken minne är bara 128GB och det är inte ett alternativ för att uppgradera den. Åtminstone den robusta bärbara RAM kan uppgraderas från 1 GB till 8 GB. Några av de andra funktioner som vi märkte var IEEE port, fyra USB-portar, VGA-utgång, och PCMCIA-kortplats. Alla dessa portar är skyddade bakom slutna dörrar som gör detta till en vattentät laptop.

Alternativen anpassning för denna produkt är begränsad eftersom det är en off-the-shelf produkt. Även om det finns flera tillbehör som gör denna robusta bärbara lämplig för olika applikationer, Dell gör lite i vägen för att tillhandahålla kundanpassade lösningar, särskilt i små mängder. Några av de tillgängliga tillbehör är ett fordon docka och utökade användningsområden batterier.

Den hjälp och stöd som erbjuds av Dell för denna robusta bärbara innehåller några bra information. Det finns frågor, ett telefonnummer och en e-postadress. En praktisk aspekt av webbplatsen är när man tittar upp modellen, all produktspecifik information ligger på samma sida. Detta innebär att du inte behöver söka efter den produkt som litteraturen sedan nedladdningar sedan delar på tre olika sidor. Från hemsidan kan du också kontrollera status för din garanti. Den typiska garantitiden för denna produkt är en tre år. Men den begränsade ordern inte täcka så mycket som vi skulle vilja att.

Dell Latitude E6400 XFR är en pålitlig, off-the-shelf, robust bärbar dator med liten eller ingen anpassning för olika tillämpningar. Om du behöver något speciellt, kanske du har en bättre tid på att leta någon annanstans för hållbara bärbara datorer.