bästa stryktåliga bärbara datorer – ROCKY RF

Den Amrel ROCKY RF är en robust bärbar dator som sätter andra produkter på skam när det gäller skärmstorlek. Även om det inte har så många yttre hamn alternativ som några av de andra produkter i vårt sortiment, är det definitivt en robust bärbar dator att titta på. Precis som de andra Amrel produkter vi granskat, har denna hållbara laptop två modeller att välja mellan: industriell och militär. Om du är intresserad av att titta på andra vattenresistenta bärbara datorer, kolla in Getac B300, Amrel ROCKY RT och Panasonic Toughbook 31.

Hållbarhet

Även med en stor skärmstorlek, är denna robusta bärbara tåliga nog för alla miljöer. MIL-STD 810 rating och en IP54-certifiering, kan denna vattentäta laptop gå någonstans du gör. Den militära modellen har även MIL-STD 461 betyg. Alla tester utförs certifierades av en oberoende tredje part, som inte krävs, och inte alla tillverkare gör det. Den har också en inbyggd värmare, vilket gör att du kan använda hållbara laptop i väder ner till -4 ° F (-20 ° C).

Den Amrel ROCKY RF robust laptop blåser konkurrensen ur vattnet när det kommer till skärmstorleken. Med en rejäl 17-tums WXGA-skärm finns fortfarande bara väger 12 pounds. Nästa närmast produkten i förhållande till skärmstorleken är Rocky RK med en 15-tums skärm, och det faktiskt väger 13 pounds. Detta är en av de få enheter som har en PS / 2-port för mus eller tangentbord. Några av de andra hårdvaran innefattar

Ytterligare funktioner i robusta bärbara inkluderar förseglade portar och anslutningar som täcker som är viktigt för alla vattenavvisande laptop. Möjligheter att uppgradera minnet och grafikkortet, samt lägga till en pekskärm, är denna robusta dator en stor investering. Den levereras med Windows Vista Business, men operativsystemet kan nedgraderas till Windows XP på begäran. De interna portar inkluderar en mini PCI, två mini PCle, fyra USB-portar och två serieportar. Dessa är i tillägg till den externa I / O-portar tillgängliga.

Amrel har specialiserat sig på att anpassa sina robusta bärbara datorer, och Rocky RF är inget undantag. Med anslutningsmöjligheter, inklusive 3.5G, Bluetooth och GPS, kan denna produkt även förses med militära kontakter och även konfigurerad för att arbeta med andra anordningar för datainsamling. En annan unik möjlighet för denna robusta dator är den militära gröna yta utöver den svarta versionen. Denna enhet är utformad med Amrel Flexpedient Solutions kapacitet, vilket gör att den robusta bärbar dator att vara modulärt och användas för flera applikationer med lätthet. En robust bärbar dator kan användas i flera situationer genom att bara byta modulen.

Amrel är ett stort företag att arbeta med. De svarade alltid våra frågor snabbt och vi hade aldrig några problem att kontakta dem. Det webbplats erbjuder en hel del bra information om tester göras för referens, och de har också drivrutinsuppdateringar, produktlitteratur, en RMA formulär, telefonnummer och e-postadress. Den andra värdefulla tjänster de erbjuder är garantisupport på anpassningar göras för att din produkt. Istället för att bara service basenheten, kommer de att betjäna alla anpassningar de har gjort det genom din begäran.

Funktioner

Den Amreal ROCKY RF är en bra produkt med den största skärmen är tillgänglig för robusta bärbara datorer. Det är definitivt en att undersöka om du behöver extra utrymme för dina applikationer. Du kan inte gå fel med kundservice för sina vattentäta bärbara datorer.

Anpassning

Hjälp och support

Sammanfattning