bästa styrplatta – HP Trackpad

Silvret HP Z6500 Wireless styrplatta mäter 8,7 av 6,3 av 3,2 inches. Detta innebär att det är tillräckligt stor för att ge dig utrymme att använda sina många gester, men inte så stor att det kommer att ta upp en hel del utrymme på skrivbordet. Det drivs av två AA-batterier som ingår i rutan.

När du först ställa in styrplattan måste du installera en drivrutin från en CD som medföljer styrplattan. Denna trådlösa styrplattan ansluts till datorn via en liten USB-mottagare som du sätter in en USB-port på datorn. Även om USB-mottagaren kommer att ta upp en USB-port på datorn, kan du använda den för att ansluta fem kompatibla enheter samtidigt. När du har parat styrplattan med din dator, kan du lägga till ytterligare fyra tillbehör, såsom ett tangentbord och mus.

HP Z6500 fungerar med Windows 7 och Windows 8, och styrplattan använder ett antal gester som låter dig interagera med datorskärmen. För att välja ett objekt på skärmen, kan du trycka på styrplattan med ett finger. Du kan använda två fingrar för att zooma in och ut, rotera en bild eller text, och rulla. Det finns också flera gester som du kan använda genom att dra kanten av styrplattan. Du kan växla mellan program genom att dra från den vänstra kanten av styrplattan. Du kan också dra från den högra kanten för att visa charmen i Windows 8.

Du kan skräddarsy denna styrplattan för Windows genom att vrida några av de touch gester på eller av. Du kan också ändra klickhastighet pekaralternativ och knappkonfiguration. Om du är osäker på hur man utför några av de touch gester, kan du se en demonstration av gesten på datorn.

HP Z6500 Wireless styrplatta har intuitiva gester som använder hela ytan på styrplattan för att låta dig navigera din datorskärm. Dess lilla USB-mottagare kan du ansluta fem kompatibla enheter på en gång för att spara USB-port utrymme. Om du letar efter en styrplatta för en dator, bör du överväga HP Z6500 Wireless styrplatta för att ge dig Windows 8 beröring erfarenhet på en icke-pekskärmsenheter.