bästa styrplattor – Wacom, 2017

Wacom Bamboo Pad Wireless erbjuder en mängd olika gester som du kan använda med både Windows och Mac-operativsystem. Styrplattan mäter 5,4 inches med 6,5 inches och varierar i tjocklek från 0,61 tum vid toppen till 0,18 tum vid botten. Denna styrplattan fungerar på samma sätt som en pekskärmsenheter.

Denna trådlösa styrplattan finns i metalliskt grå och svart, liksom pärlvit med en av tre ljusa färger: grönt, lila och blått. Möjligheten att välja mellan flera olika färger är en extra funktion som gör denna styrplatta unik.

Den tjockare delen av styrplattan innehar två AAA-batterier som driver enheten och lagrar USB radio dongel om du vill resa med det. Baserat på en genomsnittlig två timmars användning per dag, räcker batterierna upp till fyra veckor. För att hjälpa spara på batteriet stängs styrplattan av sig själv om den är kvar i viloläge.

Du kan navigera din dator med gester som kommer att vara bekant för dig om du har använt en pekskärmsenheter. Med ett finger, kan du peka och klicka. Med två fingrar, kan du bläddra, zooma in eller ut, och rotera en bild. Bamboo Pad inser också upp till fyra fingerrörelser åt gången. Dessutom kan du välja om du vill använda styrplattan högerhänt eller vänsterhänt.

Wacom Bamboo Pad Wireless levereras med en tryckkänslig digital penna. Den glider in i den högra sidan av styrplattan för enkel förvaring. Du kan använda pennan för att skriva, signera dokument och lägga till handskrivna anteckningar. Du kan även använda den för skisser och klotter. Tryckkänsligheten kan du rita både tunna och tjocka linjer.

Du kan använda USB-radio dongle att trådlöst ansluta Bamboo Pad Wireless till datorn. Om du planerar att använda styrplattan för Windows, kommer styrplattan fungerar ur lådan med Windows 7 och Windows 8. Du behöver bara ansluta USB-radio dongle till en USB-port på din Windows-baserad dator. Du kan också använda Bamboo Pad med Mac OS 10.7 eller senare. Om du vill använda styrplattan med en Mac-dator, måste du installera Wacom drivrutinen först. Du kan också använda programvaran för att anpassa styrplattan, inklusive fastställandet av dubbeltryck och pekar hastigheter.

De färgval och medföljande pennan är bland imponerande funktioner i styrplattan. Om du letar efter en multitouch styrplatta som fungerar med både Mac och Windows-operativsystem som ansluts till datorn trådlöst, bör du överväga Wacom Bamboo Pad Wireless. Om du föredrar en kabelanslutning, gör Wacom också en USB-version som ansluts till datorn via en USB-kabel.