bästa Tablet PC – Dell XPS Tablet PC 2017 – Top Tens

Med en unik design och bärbarhet, är Dell XPS 12 Ultrabook Touch perfekt för dem vacklande mellan att köpa en bärbar dator eller en tablett. Enheten är en av de mest kraftfulla och mångsidiga system i vår lineup av pekdatorer och det utgör en budgetvänlig alternativ för kontoret.

Sammanfattning

Liksom de flesta av Windows tabletterna vi granskat är relativt lätt att använda XPS 12. Vid första utseende, liknar enheten en konventionell vikbar anteckningsbok, men det kan lätt omvandlas till en tablett i en unik och ganska oväntat sätt. Locket består av två delar: rotations skärm och dess fasta kanten, annars känd som en ram. När du öppnar locket, kan du trycka tillbaka vertikalt roterande skärmen så att den viks över tangentbordet och enheten morfar direkt till en tablett; infattningen förblir stationär och helt enkelt rör sig upp och ner. Magneter på sidan av skärmen låsa in med andra på insidan av ramen för att hålla skärmen säkert på plats.

Med tanke på en sådan unik konstruktion, kan du har reservationer om hållbarheten hos detta konvertibla anteckningsbok, men maskinen är förvånansvärt robust. Ramen känns inte tunn, och vi tror att det kan motstå mindre missbruk av dagligt slitage. Vi gillade också enhetens chiclet tangentbord, som är bekväm och enkel att skriva på. Vår enda klagomål är att höljet runt nycklarna är glansig och kan locka fingeravtryck.

Enheten har en 12,5-tums skärm och väger 3,35 pounds. Vikten är förvånande även om det är jämförbar med den hos större enheter med större skärmar. Det gjorde XPS lite besvärligt att hålla när tablet-läge.

De tekniska specifikationerna för Dell XPS 12 Ultrabook Touch är i paritet jämfört med konkurrerande enheter. Dess 1.70GHz 4th gen Intel Core i3-processor är ganska kraftfull och och dess maximala batteritiden är åtta timmar. När det gäller hamnar, enheten har bara två USB 3.0-portar och ett hörlursuttag. Det finns ingen utbyggbart minne alternativ eller Ethernet.

Vad enheten har är trådlös och Bluetooth-funktion och en 720p webbkamera. Den har också en 80GB SSD-hårddisk, med andra modeller erbjuder upp till 256 GB, som är lika stor som många andra Tablet PC-enheter. Detta innebär att du har mer än tillräckligt med utrymme för att lagra filer, presentationer, bilder, video och allt annat du vill ta på språng.

Ansedda, välkända tillverkare ger vanligtvis gott supportresurser för kunderna, och Dell är inget undantag. Förutom kundsupport via telefon och e-post, ger företaget också en mängd information på sin webbplats. Dell kommer även komma till ditt hem om reparationer behövs. Du kan läsa tablet PC bruksanvisning, felsökning guider och vanliga frågor. Dell erbjuder också en hel community där du kan skicka och svara på trådar i samband med din produkt.

Dell XPS 12 Ultrabook Touch grenslar framgångsrikt både den bärbara datorn och tabletten världen med sin unika men funktionell design. Medan dess mindre än stellar tekniska specifikationer är inte bidrar till avancerade användare, är en anständig tablet PC som är prisvärd, enkel att använda och väl utformade enheten.