bästa Tablet PC – Lenovo ThinkPad Twist, 2017

Lenovo ThinkPad Twist cabriolet är en av de bästa Tablet PC-enheter, eftersom det är en bärbar dator, surfplatta och mycket mer. Denna dator har en vridbar skärm som tillåter dig att ändra läge beroende på din situation. Om du arbetar utanför ett kontor, kommer du snabbt se varför Twist, med sin portabilitet, snabb processor, ljusa grafik och stor mängd lagring, har tjänat Top Ten omdömen om Silver Award.

Prestanda

Denna Lenovo ThinkPad har en 1,8 GHz 4th gen Intel Core i3-processor. Kombinera det med sin 4GB RAM och 500 GB hårddisk, och du har en snabb, multitasking maskin. Om du behöver mer kraft och mer lagringsutrymme, det finns en annan modell alternativ med 8GB RAM och en 128GB SSD-hårddisk. Det finns några skillnader mellan hårddisken och SSD-hårddisk, men en är inte i slutändan bättre än den andra. En solid-state drive inte har rörliga delar som din genomsnittliga hårddisk, så det är en tystare, mer stöttålig enhet, och det gör i allmänhet datorn snabbare.

Windows 8 kommer lastat på Twist, samt Microsoft Office. Batteriet kan pågå i upp till sex, ibland sju timmar, men en ännu längre batteritid vore trevligt ser som några andra tablet PC har batteri liv upp till 10 timmar. Intel HD Graphics 4000 chip gör skärm med en upplösning på 1366 x 768 pixlar ljusa och klara. 12,5-tums skärm är trevligt och stora, men något för stor när tablet-läge, vilket inte gör detta det bästa tabletten. Vid 8.66 x 12.99 inches och väger nästan 3,5 pounds, är Twist bekväm att hålla och använda i någon av de andra tre lägen. Som sagt, om du är i tablet-läge på grund av en kund tecknar dokument, är det skönt att ha en större skärm med en hel sida text visar.

Lenovo har skapat en vridbar skärm så här datorn kan användas i flera lägen: laptop, tablett, stå och tält. I laptop läge, fungerar enheten som en pekskärm laptop skulle. Du kan skriva på tangentbordet, arbeta på bara skärmen, eller alternativt göra båda. Pekskärmen är lyhörd och processorn är snabb, vilket gör att byta från app till app snabbt. Tangentbordet förefaller liten i början, men det är bekvämt att skriva på för långa tidsperioder. Om du behöver, till exempel, har en medicinsk undertecknad medan du sitter vid en patients säng, kan du växla till tablet-läge och lämna dem en penna. Detta sparar tid som skulle ha använts letar efter någonstans att ställa den bärbara datorn, eller skriva ut dokument och skanna dem.

Växla till tält eller stå läge döljer tangentbordet, vilket ger dig har skärmen närmare. Detta kan vara praktiskt när de flyger på affärsresor om du vill titta på en film, eller bara använda pekskärmen för att få arbete.

Även den bärbara datorn känns hållbart och Corning Gorilla Glass är mycket motståndskraftig, ansåg vi att visa var vinglig. När i laptop eller stand-läge kan du trycka på skärmen och displayen studsar lite. Det är inte så illa att du är rädd för att bryta det, men det är lite unnerving.

Funktioner

Webbkameran är 720p, vilket är bra för konferenssamtal. Lenovo inte inkluderar en bakåtvänd kamera eftersom med en vridbar skärm, behöver du inte en kamera på båda sidor. Denna dator har ett SIM-kort, SD-kortplats, mini HDMI-port och två 3,0 USB-portar samt en kombinerad mikrofon / ljudutgång. Det finns också en Ethernet-port på sidan, och möjlighet att ansluta via Bluetooth. Vid köp av appar är en enkel process med Windows-butiken. Det finns tusentals att välja mellan som är perfekt för yrkesmässig användning och bara för skojs skull.

Lenovo byggt denna enhet på Intel Small Business Advantage plattform, som innehåller säkerhetsfunktioner för små och medelstora företag. Dessa funktioner inkluderar efter kontorstid underhåll, övervakning programvara, en Kensington-lås och en TPM-säkerhetskrets som i ett nötskal, krypterar informationen och säkert fast den.

Lenovo tillhandahåller allmänt hjälpsamma kundtjänst. Det finns flera kontaktalternativ, inklusive telefon och e-post, chatt, användarforum och frågor. Det finns också många reparationscentra runt om i landet i fall ditt problem kan inte lösas över telefon.

Lenovo ThinkPad Twist är en bra lösning för små och medelstora företag. Med sina säkerhetsfunktioner och hela Microsoft Office, vet du ditt material är säker och trygg. Alla dessa faktorer i kombination med en snabb processor gör detta till en stor maskin för multitasking och många andra affärssyften.

Hjälp och support

Sammanfattning