bästa Tablet PC – Microsoft Surface, 2017

Användbarhet och bekvämlighet är nära till hands med denna moderna Tablet PC med ett stativ på baksidan gör det möjligt för enheten att sitta upp och bli handsfree. Microsoft Surface Pro 2 kör Windows 8.1 operativsystem. Office Home är förinstallerat, som innehåller Word, Excel, PowerPoint, Publisher, Windows Mail och mer att hålla dig produktiv på kontoret. Operativsystemet ger dig en smidig övergång från ett program till ett annat.

Sammanfattning

Du kan köpa appar från Windows Store och Xbox-spel app; men du kommer inte att kunna ladda ner program från en tredje part. Beroende på var användaren, är detta en pro eller en con. Båda butikerna erbjuder hundratals program att välja mellan och hämtar enbart från Windows Store innebär att din Surface har skydd mot skadliga virus som appar från tredje part kan innehålla. Windows Store har många av de populära program som Google Play och iTunes Store har som Angry Birds och Cut the Rope.

Tabletten har en Intel Core i5-processor och 64GB och 128GB modellerna har 4 GB RAM, vilket gör att dina program för att köra snabbare än de flesta tabletter på marknaden. Surface Pro 2 med 256GB eller 512GB lagringsutrymme har 8 GB RAM, vilket är ovanligt i tablet PC samhället.

10,6-tums HD-skärm på ytan tablett dator har en anti-fingeravtryck beläggning som håller din yta ser ren. Microsoft använder en optisk bindningsteknik som minskar ljusbrytning så att du får bästa möjliga bild på din 1920 x 1080-upplösning. Videokonferens är möjligt eftersom framsidan kamera har en upplösning på 3.5MP och bakåtvänd kamera tar bilder med en upplösning på 5MP.

Du kan köpa Microsofts Typ Cover två separat. Typ Cover är en tryckkänslig tangentbord med specifika Windows knappar och en inbyggd styrplatta som gör att du kan navigera runt din yta snabbt och enkelt. Emellertid har det en jämn yta som gör det något svårt att navigera exakt. Typ Cover är spillskyddat och kommer i en mängd olika färger, såsom svart, purpur, magenta och cyan blått.

Med stora mängder RAM, lagringsutrymme och en imponerande processor, Microsoft Surface Pro 2 har allt en upptagen professionella behov att hålla kontakten och produktiv på kontoret och på språng.