bästa Tablet PC – Sony VAIO Fit, 2017

Sony VAIO Fit 13A Flip PC har tre olika lägen för bildupplevelsen: laptop, tablett och betraktaren. Med bekvämligheten att flytta skärmen runt gör detta till en bekväm dator för arbete och personligt bruk. Denna Tablet PC kan vända 180 grader och vik mot tangentbordet för att förvandlas till en tablett, eller så kan du vända det bara 90 grader, stötta den mot däcket och du har betraktaren läget. Detta är en idealisk läge för att ge en presentation, visar dokument eller titta på video.

Sammanfattning

En attraktiv veck i mitten av baksidan av displayen maskerar gångjärns som gör att skärmen för att bläddra 180 grader. Vid 12,81 x 8,8 inches, är detta en bra storlek laptop men en alltför skrymmande tablett. Dock är den stora skärmen en bekvämlighet när man läser eller tittar på video. På knappt 3 pounds, kommer det inte väga dig ner när du bär enheten runt på kontoret.

Sony VAIO har en upplösning på 1920 x 1080 pixlar, vilket är genomsnittet för en bärbar dator eller surfplatta. Den 1.6GHz 4th gen Intel Core i5-processor ger Windows-enhet massor av kraft att göra flera saker med lätthet. Kombinera det med 4GB RAM och en 128GB SSD-hårddisk, och du kan ha en video som körs parallellt med Microsoft Word utan någon märkbar fördröjning. Batteriet kommer att pågå i nästan en hel arbetsdag, upp till sex timmar.

1080p webbkamera är anständigt för konferenssamtal, men det är lite kornig. Sony tänk högtalarna under däcket av datorn. Detta håller ljudet ifrån dämpat eller förvrängt oavsett vilket läge du befinner dig i. Volymen rocker är placerad på den bakre kanten av den bärbara datorn. Detta verkade vara i en udda plats i början, men när vi sätta den i tablet-läge, var det uppenbart varför konstruktionen är på detta sätt. Efter att ha använt enheten, kommer du snabbt vänja sig vid sin placering och inser bekvämligheten att få tillgång volymkontrollen när du är i alla lägen.

Sony VAIO har en HDMI-port, vilket inte är vanligt på pekdatorer. De har oftast en mikro- eller mini-HDMI-port. Vi blev positivt överraskad att se full storlek port, vilket gör det enkelt att ansluta till en TV eller annan HD-enhet för att titta på video. Det finns också en laddning 3,0 USB-port, en full 3,0 USB-port, Bluetooth, SD-kortläsare och ljudutgång.

Dra skärmen för att flytta från appen app är enkel och smidig. Den 10-gradig pekskärm är mottaglig och svarar snabbt. Denna enhet kan användas med en penna (säljs separat), vilket gör att skriva och lättare att dra. Det finns också många program tillgängliga i Windows Store gjorts speciellt för användning med en penna. Nackdelen är att Fit saknar en lagringsalternativ för pennan, så oddsen att förlora det är höga.

Sony VAIO Fit är en transform bärbar dator som skulle vara bra för de flesta någon kontor inställning. Du kan lätt få underskrifter eller visa en PowerPoint-presentation genom att bläddra på skärmen. Komplett med en snabb processor, finns gott om lagringsutrymme och Microsoft Office detta ett bra tablet PC för hemmet eller arbetet.