bästa trådlösa adaptrar – Cisco Linksys AE1000, 2017

Redaktörens anmärkning: Cisco Linksys AE2500 är nu tillgänglig. Klicka på knappen Köp tar dig till den här versionen för köp. Vi kommer att utvärdera, rang och granska [ny version] när vi nästa uppdatera den trådlösa adaptern omdömen. Samtidigt njuta av vår recension nedan om Cisco Linksys AE1000.

Dataöverföring Prestanda

Top Ten Gold Award vinnare Cisco Linksys AE1000 ger hög prestanda trådlös nätverksanslutning för alla Windows-baserade stationär eller bärbar dator. Utbudet och dataöverföringshastigheten uppnås genom sin Wi-Fi-certifierad n teknik rival som av ett trådbundet nätverk utan besvär och komplexitet vara bundna. Hemma eller i en kontorsmiljö, gör anordningen nätverksanslutning enkelt och flexibelt. Vid offentliga hotspots som kaféer eller hotell, vilket gör en Internet-anslutning är säker och snabb. För jämförelse med andra högt värderade produkter i denna kategori, se vår trådlösa adaptrar plats för objektiva granskningar.

Linksys AE1000 kan användas i både 2,4 GHz eller 5 GHz frekvensområden som är tillgängliga via Wi-Fi-n-standarden. Denna användar valbara alternativ är idealisk för att undvika störningar från andra enheter som mobiltelefoner, fjärrstyrda leksaker eller mikrovågsugnar som kan vara problematiskt för trådlösa nätverk. 2,4 GHz utbud av kanaler är idealisk för att surfa på Internet, hålla upp med e-post och andra interaktioner med nätverket som inte är särskilt krävande från en datagenomströmning perspektiv. Detta band innebär också att Wireless N-enheter är bakåtkompatibla med äldre Wi-Fi a, enheter b och g, så att de inte blir föråldrad på grund av tekniska framsteg.

Det finns ett par olika fördelar med att välja 5 GHz-bandet. För det första finns betydligt färre konkurrerande apparater som arbetar på dessa extremt höga frekvenser. Även Wi-Fi goda grann standarder hålla inblandning i det lägre bandet till ett minimum, det är fortfarande en fullsatt område. Flytta på upp till 5 GHz sfären där få produkter fungerar markant begränsar risken för problem. Kanske ännu viktigare, kan mer data flyttas i området gör det till en naturlig för de höga kraven på bandbredd för strömmande ljud, video och grafikintensiva spel.

Wi-Fi Multimedia, vanligen kallad WMM, är en grundläggande teknik för Wi-Fi-n-standarden. Det är särskilt syftar till att förbättra användarupplevelsen för ljud-, video- och röstapplikationer. Vid sitt hjärta, ger användaren möjlighet att prioritera datatrafik i ett multitasking miljö. Det är denna funktion som gör det möjligt för strömmande HD underhållning och gör högsta kvalitet videosamtal via det trådlösa nätverksanslutningen.

Nätverk och Internet Security ska vara en angelägenhet för alla användare. Vidare, trådlösa nätverk har sårbarheter bortom de traditionella trådbundna anslutningar. Linksys minskar effektivt riskerna med olika krypteringsstandarder som börjar med 128-bitars WEP, eller Wired Equivalent Privacy, skydd. Detta var den ursprungliga säkerhetsstandard som används för Wi-Fi och har många välkända svagheter, och därför är inte ensamma tillräckligt skydd för känslig information.

Säkerhet

Den andra skyddsnivån kallas Wi-Fi Protected Access, eller WPA. Detta protokoll innefattar Oral Key Integrity Protocol (TKIP) för att göra kommunikation över en Wi-Fi-nätverk privat. WPA har uppgraderats till WPA2 som är den aktuella trådlösa krypteringsstandard. Den innehåller Advanced Encryption Standard (AES) som används av regeringar och stora företag att skydda viktig information. Testad stöd för WPA2 krävs för en produkt som skall betecknas som Wi-Fi CERTIFIED.

Den AE1000 är kompatibel med Windows 7, Windows Vista med Service Pack 1 installerat och Windows XP Service Pack 3. Det fungerar inte, dock med Mac-operativsystem. Ställ in är helt enkelt en fråga om att sätta in installations-CD och följa anvisningarna i installationsguiden. Även om processen är lätt att följa, ger tillverkaren en 90-dagars assisterad installationstjänst för eventuella problem som kan uppstå.

Enheten kommer packat med en praktisk USB-förlängningskabel och sockeln. Det är särskilt lämpligt för halvpermanenta installationer som en kanske vill göra på en stationär dator. Ansluta den till en bakre panel USB-port och placera basen på ett optimalt läge gör att fästa adaptern så lätt som det är på en bärbar dator. Basen ger den extra fördelen att tillåta placering av adaptern på en plats som kan erbjuda förbättrade radiosignaler.

Cisco tillhandahåller kundsupport via många vägar, inklusive chatt, e-post och avgiftsfritt telefonnummer. Företagets hemsida har också en omfattande och mycket användbar FAQ sektion och en användbar guide mig alternativ som ger enkel steg-för-steg hjälp för problem och felsökning råd. Produkten omfattas av ett 1-års hårdvaru begränsad garanti.

Cisco Linksys AE1000 trådlös adapter ger hög hastighet, överföring för hem och företagsanvändare trådlös data. Den uppfyller alla nuvarande Wi-Fi säkerhetsstandarder och är Wi-Fi CERTIFIED. USB-förlängningskabel och sockeln lägga en del av bekvämlighet som finns med mycket få adaptrar och vidare hjälper radio mottagning och sändning. Precis som Cisco Linksys trådlösa routrar satt standarden i denna kategori, är denna enhet svårt att slå bland trådlösa adaptrar.

Enkel användning

Hjälp och support

Sammanfattning