bästa trådlösa datorhögtalare – Kontroll

Control 2.4G trådlöst högtalarsystem av JBL, ett företag med mer än 60 års erfarenhet, är två-vägs trådlösa datorhögtalare som ger tydlig, ljud hela spektrat var som helst i ditt hem. Dessa trådlösa högtalare genererar kraftfullt ljud från ett kompakt hölje. Från den medföljande fjärrkontrollen till vägg fästen som gör att du kan ställa in dina högtalare i långt når i ett rum, är kontroll 2.4G trådlösa datorn högtalarsystem ett säkert kort för trådlösa högtalare som är bärbar och låter bra, och vi är glada att inkludera dem i vårt trådlösa datorhögtalare översyn.

Funktioner

Control 2.4G trådlösa datorn högtalarsystem genererar en AC-drivna 2.4GHz sändare som gör det möjligt för dessa icke-flashiga talare – som är bra för gömmer sig i ett rum – för att ta emot sändningar och projektkristallklart ljud från upp till 70 meters avstånd från sändarens läge. Den kraftfulla sändare kan enkelt skicka ljud genom väggar, tak och fönster, vilket ger dig frihet att ställa in dina högtalare i olika rum och på olika nivåer i ditt hem.

En av våra favoritfunktioner i kontroll 2.4G trådlösa datorn högtalarsystem är fjärrkontrollen. Detta högtalarsystem är den enda produkten i våra topp fem produkter till att omfatta en fjärrkontroll. Även om det kan tyckas små potatisar, är en fjärrkontroll en ovärderlig tillbehör när det gäller trådlösa högtalare teknik och en stor bonus för att ändra volymnivåer i andra rum på distans. Fjärrkontrollens kontroller inkluderar volym, ingång, och stum.

Obs: Kontroll 2.4G trådlösa datorn högtalarsystem kräver ett visst antal trådar att fungera och är inte helt trådlös eftersom högtalarna inte köras på batterier – endast växelström från ett vägguttag.

Control 2.4G trådlösa datorn högtalarsystem sänder kraftfulla “Pro Sound” tack vare sin 50Hz-20kHz frekvensrespons och kraft 2.4GHz sändare. Den totala uteffekten i kontroll 2.4G trådlösa datorn högtalarsystem är 15W (per kanal), och det har en ljudtrycksnivå 89 dB. Högtalarna “arbetsområde når 70 fot (21 meter), och kan variera beroende på närliggande radiofrekvenser och atmosfäriska förhållanden.

Dimensionerna hos varje högtalare i kontroll 2.4G trådlösa datorn högtalarsystem är 9 “lång, 6” i bredd och 5,5 “på djupet. Högtalarna totala vikt är 9.4lbs.

Diverse

Förutom en fjärrkontroll, kontroll 2.4G trådlösa datorn högtalarsystem innehåller andra häftiga funktioner. Högtalarna har magnetisk avskärmning för videoapplikationer så att placera dem nära en TV inte kommer att orsaka ljudstörningar. Förutom att ha väggfäste för högtalarna, har sändaren en medföljande väggfäste samt. Att säkerställa att de trådlösa högtalare stanna ute, de är gummerade på toppen och botten.

Justera kontroll 2.4G trådlösa datorn högtalarsystem för att få bästa ljud kan projicera lyckligt enkelt. Den icke-USB-sändare ansluts till datorns ljudutgång och kommer automatiskt ställa in hitta den bästa kanalen för den tydligaste signalen. Dessutom finns det ingen anledning för dig att justera bas eller diskant.

För hjälp med att använda Kontroll 2.4G trådlösa datorn högtalarsystem, kan du hitta en bruksanvisning och produkt informationsbroschyr om JBL: s hemsida i området supportresurser finns under fliken Support på kontroll 2.4G produktsida. JBL: s hemsida ger också produkt frågor, e-support och ett avgiftsfritt teknisk support nummer för att få hjälp.

Ser längre än kontroll 2.4G trådlöst högtalarsystem för kraftfull trådlöst ljud. Från deras minimalistisk design till den medföljande fjärrkontrollen, vägg- monteringskonsoler och 4 “(100mm) polylaminate lågfrekvent förare, är kontroll 2.4G trådlöst högtalarsystem mer än förtjänar en stor rang i vårt trådlösa dator högtalare översyn.

ljudkvalitet

Hjälp och support

Sammanfattning