bästa trådlösa laserskrivare – Brother HL 3170cdw, 2017

Med Brother HL 3170cdw digital skrivare, kan du njuta av on-demand utskrift till en kostnad som inte är alltför brant. Denna trådlösa laserskrivare inkluderar en automatisk duplexenhet, så att du kan spara lite på tryckkostnader genom att skriva ut på båda sidor av papperet. Denna färglaserskrivare är kompatibel med Brothers hög kapacitet färg tonerkassetter som har en ungefärlig avkastning på 2.200 sidor.

Sammanfattning

HL 3170cdw är en Energy Star-godkänd skrivare. Detta Wi-Fi-skrivare använder 660W av kraft när du kör på sitt maximum. Men i viloläge, kommer det förbrukar mindre än en watt för att spara energi och spara på energikostnaderna.

Du kan ansluta upp till 25 användare att denna laserskrivare och funktionen låsfunktion innebär att du kan sätta ett tak för hur många sidor varje användare kan skriva ut. Du kan även välja att begränsa vissa funktioner, till exempel färgutskrifter, för olika användare. Med 128 MB installerat minne, kommer varje dokument lagras säkert i utskriftskön tills det är för utskrift.

Även om detta inte är en multifunktionell Wi-Fi-skrivare i termer av fax och kopiering, betyder att ansluta till flera enheter. Din smartphone och surfplatta kan skicka dokument som ska skrivas ut. Det har också möjlighet att skriva ut direkt från USB-minne.

Varje trådlösa Brother-laserskrivare levereras med en ettårig garanti och HL 3170cdw är inget undantag. Brother erbjuder några av de bästa kundservice i branschen. Supportpersonalen är bra att arbeta med. De är snabba att svara på dina frågor på ett informativt och tillmötesgående sätt. Chatt har en kort väntetid och e-svar är snabb också. Brother har också telefonnummer på sin webbplats, så att du kan fick den bästa, personlig assistans tillgänglig.

Brother HL 3170cdw är ett bra val för en digital skrivare. Den skriver ut på båda sidorna av papperet, eftersom det innehåller en automatisk dubbelsidig utskrift. Att kunna skicka dokument till skrivaren från datorn, bärbar dator, mobiltelefon och tablett ger flexibilitet du behöver för att få flera saker gjorda på en gång. Det kommer att stödja flera användare är anslutna till det, så att alla kan få tillgång till denna tillförlitlig laserskrivare.