bästa trådlösa laserskrivare – Dell C 2017

När det gäller kontorsutrustning Dell gör ett bra jobb med att göra tillförlitliga och långvariga maskiner och Dell C 1765nfw trådlös laserskrivare är inget undantag. Med möjlighet att ansluta till alla dina mobila enheter, och en av de mest kostnadseffektiva skrivare vi granskat, är denna multifunktionsskrivare en av de bästa trådlösa laserskrivare och vår Top Ten Bronze Award vinnare.

Trådlös utskrift Performance

Med den trådlösa nätverkskapacitet Dell C 1765nfw kan du ansluta och skriva ut från alla dina smarta enheter, inklusive smartphone, iPad och iPod. Du kan också sätta in din USB flash-enhet i skrivaren och skriva ut dokument direkt från det.

Dell C har en bildupplösning på 1200 dpi. Detta är dubbelt industrin standardupplösning för laserskrivare. Även om det finns skrivare som har en något högre upplösning, är 1200 dpi imponerande för både svartvitt och färg projekt.

Denna laserskrivare har 128 MB installerat minne. Detta är tillräckligt för att ansluta flera användare och hålla flera dokument i sin kö. Dina dokument kommer att vara redo att skrivas ut inom 16 sekunder från att slå på skrivaren. Det kommer bara ut cirka 12 sidor per minut, dock. Detta är inte den långsammaste prestanda för en laserskrivare, men det finns vissa skrivare som är lite snabbare.

För en trådlös laserskrivare, är Dell C 1476nfw kompakt. Den väger en rejäl 37 pounds och är 16 inches bred. Eftersom du inte behöver oroa sig för att vara ansluten med kablar och ledningar, kommer detta trådlös skrivare kunna sitta fint i ett litet, slutet utrymme. De två pappersfack, inklusive en kombimagasin, kommer bekvämt hålla 150 ark skrivarpapper.

Detta är en multifunktionsskrivare, vilket innebär att det finns en kopiator, skanner och fax. Du kan skicka dokument från din smarta mobil som ska faxas eller har inkommande fax och skannade dokument skickas direkt till mobiltelefonen.

Ytterligare funktioner och design

Vid köp av en trådlös laserskrivare är en stor investering, så du vill vara säker på att det är värt kostnaden. Denna speciella skrivare har inkluderat några stora energisparande funktioner som bidra till att minska kostnaderna för driften. Dell C är en Energy Star-godkänd maskin. Den använder bara 280 watt under drift vid sitt maximum. Detta är den minsta mängden energi som förbrukas av någon av de trådlösa laserskrivare på vår översiktliga granskning.

Toner Utbytet av de patroner som är kompatibla med Dell C 1476nfw är 1400 sidor. Trumman är en del av en speciell trumma / fixeringsenheten som är konstruerade för att hålla hela skrivarens livslängd, så du behöver inte oroa dig för varje ersätta den. Baserat på den imponerande arbetscykel på 30000 sidor, är det säkert att tro denna skrivare har byggts för att hålla ett tag.

Dell C 1476nfw är mycket lätt att ställa in. Instruktionerna använder stora bilder som guidar dig genom varje steg. Skrivaren kommer också packat med mjukvara som omedelbart öppnar en användbar bruksanvisning. Mobilappen, som behövs för att ansluta mobila enheter, finns att ladda ner från Dells webbplats.

Om du behöver någon hjälp med att konfigurera eller felsöka trådlösa skrivare, är Dells kundtjänst top notch. Du kan ansluta via chatt via Dells webbplats. E-post och telefonsupport finns också. Dells supportpersonal är mycket kunniga och ivriga att hjälpa dig genom några frågor eller problem.

Dell C 1476nfw är en stor laserskrivare som kan hantera många stora utskriftsjobb. Alla i hemmet eller på kontoret kommer att kunna ansluta och skriva ut samtidigt, även från flera mobila enheter. De extra funktioner såsom kopiering och skanning, gör den här skrivaren en bra investering.

Kostnad

Hjälp och support

Sammanfattning