bästa trådlösa tangentbord och mus – Microsoft Natural Ergonomic Desktop 7000, 2017

Personlig komfort och anpassningsmöjligheter är bland de mest tvingande skäl att välja ett trådlöst tangentbord och mus duo. Det står överst på listan av skäl som vi hittade Microsoft Natural Ergonomic Desktop 7000 så tilltalande. Den ergonomiska tangentbord erbjuder en grad av komfort som överträffar det traditionella raka tangentbord. Dessutom de övre och nedre höjder är justerbara för att hjälpa dig att få precis rätt vinkling på ditt arbete. Programmerbara snabbtangenter och några ytterligare knappar lägga till bekvämlighet och effektivitet på tangentbordet.

Funktioner

Om alla har sina egna preferenser, fann vi utformningen av musen för att vara särskilt angenäm. Det är ett av många skäl till att detta har vi tilldelats våra Top Ten omdömen Silver Award till den här trådlösa tangentbord och mus combo.

Natural Ergonomic Desktop 7000 använder 2,4 GHz trådlös teknik för att ansluta till datorn. En liten transceiver, som liknar en flash-enhet, ingår i paketet. Allt du behöver göra är att ansluta den till en ledig USB-port på datorn för att slutföra anslutningen. Detta eliminerar sladd röran på skrivbordet och ger dig cirka 30 fot av friheten att ströva omkring. Det är inte alltför praktisk för att utföra kontorsuppgifter, men det är verkligen praktiskt när du använder datorn som ett nöjescentrum.

Tangentbordet har en typisk layout med flera praktiska tillägg. Det finns en zoomreglaget centrerad i allmänhet oanvänt utrymme mellan vänster- och högerknapparna. Det gör att du kan zooma in och ut snabbt och enkelt. Nedanför mellanslagstangenten hittar du framåt och bakåt knappar som gör att du kan bläddra mellan sidorna med en knapptryckning. Längst upp, det finns flera silverknappar för snabb åtkomst till ofta använda program och funktioner. Fem är programmerbara, medan de fasta funktioner inkluderar media, stum, play / pause och volymkontroll. Det finns också knappar för mina favoriter och på skärmen miniräknare.

Lutningen på tangentbordet är justerbar för att möta dina specifika önskemål. Det finns en löstagbar riser som höjer framför tangentbordet i syfte att minska vinkeln på handlederna. Om du föredrar den bakre höjas, det finns fötter som fälls ner för att göra det. Tangentbordet ligger nästan platt på skrivbordet när varken fram eller tillbaka höjs. En vadderad handledsstöd för ökad bekvämlighet för alla orientering du väljer.

Musen har Microsoft generiska HD-laserteknik. Det är ovanligt lyhörd och korrekt. Den har också en fyra-vägsknapp för upp, ner, vänster och höger navigering. Alla fem knappar på musen är anpassningsbara hjälp av programvaran som ingår i paketet. När den är installerad, ställer programmet en ikon på skrivbordet som leder till en omfattande musegenskaper skärmen. Du har även möjlighet att göra programspecifika inställningar för knapparna beroende på vilka program du använder.

Design

Tangentbordet och musen är varje drivs av två alkaliska AA-batterier som ska pågå i cirka sex månader med normal användning. Båda enheterna har en batteriindikator som är normalt grön men lyser rött när batterierna är låga.

Även utseendet på ergonomiska tangentbord tenderar generellt att vara skrymmande och besvärlig ser, är den sanna skönheten av designen i komfort och användbarhet. Uppdelningen-nyckel arrangemang gör att dina handleder att förbli rakt snarare än böjs i vinkel som krävs av en rak tangentbord. Denna krök av handleden, men lätt kan bli obekväma eller till och med smärtsamt med tiden. Vad värre är, det är en vanlig orsak till karpaltunnelsyndrom – en av de vanligaste repetitiva användningsområden skador i dagens arbetskraft.

Vissa ergonomiska tangentbord har en hög bula där nycklarna separeras. Att design är ofta föredras av användare som redan lider av karpaltunnelsyndrom, men de flesta människor kanske inte behöver det. Som jämförelse kan nämnas Microsoft Natural Wireless Ergonomic Keyboard 7000 som är en del av detta par har en svag ökning i dess centrum, vilket gör att dina händer för att upprätthålla en bekväm vinkel. Vår ett klagomål om detta tangentbord är med sin mellanslagstangenten, som är hårdare än nödvändigt och ibland verkar lite svarar. Det är irriterande i ett tangentbord som är utformad för att göra skriva enklare.

Musen design är mer radikal. Du styr en typisk mus med din handflata ner ovanpå den. Musen i denna uppsättning greppas från sidan med handen i ungefär orientering som du vill använda för att skaka hand. Som sådan, är din hand stöds av ditt skrivbord och kan röra sig i en mer naturligt sätt, vilket minskar trötthet och obehag.

Musens bekväm användning är särskilt viktigt eftersom det är en rejäl bit av hårdvara som är större och tyngre än de flesta möss. Vi hittade inte att det är en nackdel, men användare med små händer kan det vara besvärligt. Sidoknapparna är ganska olyckligt placerade. Scrollhjulet initialt styvare än vi skulle vilja, men det löser långsamt med upprepad användning.

Microsofts supportsida för Natural Ergonomic Desktop 7000 erbjuder mjukvarunedladdningar för IntelliType och IntelliPoint-program, men det är också med på en CD med combo. Supportdokument är begränsade till en generisk produkt guide och en snabbstartsguide. Om du behöver ytterligare information, är en avgiftsfritt telefonnummer tillhandahålls. Produkten omfattas av en tvåårig garanti.

Hjälp och support

Microsoft Natural Ergonomic Desktop 7000 är ett utmärkt val om du letar efter bekvämlighet och mångsidighet trådlösa datorer i kombination med komforten och andra fördelar med en ergonomisk inställning. delat tangentbord Konfigurationen erbjuder förbättrad hand och handled positionering med bara en mild centrum stiga. Ergonomi musen är mer uttalad och är en stor fördel för denna duo.

Sammanfattning