bästa TV-tuner kort – Hauppauge WinTV-HVR-1850

Top Ten omdömen Bronze Award vinnaren Hauppauge WinTV-HVR-1850 är ett TV-kort som tillåter dig att vägen TV-signaler via datorn. Helt enkelt installera denna TV-tuner kort på en tom PCI-kortplats, installera den medföljande programvaran, ansluta kortet till en signalkälla och du kommer att använda datorn för att titta på dina favorit tv-program.

Funktioner

Ingen av dessa steg kräver en hel del teknisk kunskap eller erfarenhet av elektronik. Du bör kunna installera kortet själv utan problem. Om du kan följa instruktionerna för att montera en möbel från Kohls, bör du inte ha några problem alls att installera Hauppauge WinTV-HVR-1850.

Hauppauge WinTV-HVR-1850 har en dubbel inställning tuner. Du har en port för både digitala och analoga signaler. Detta är bra eftersom det inte bara gör att datorn att acceptera någon typ av signal från vilken källa som helst, men det innebär också att du har möjlighet att ansluta datorn till mer än en källa åt gången.

Tyvärr är denna TV-kort saknas varannan funktion som vi såg i detta avsnitt. Hauppauge WinTV-HVR-1850 saknar en FM-radio, antenn splitter och fjärrkontroll. Om någon av dessa funktioner hade medföljer TV-tuner kort, skulle det ha stötte denna Hauppauge produkt i prisbelönta territorium.

Hauppauge Win-TV-HVR 1850 tjänade en perfekt poäng i denna kategori genom att vara fullt kompatibel med alla versioner av Windows operativsystem. Oavsett om du installerar den här TV-kort på en äldre Windows XP-system, en åldrande Vista låda eller en helt ny Windows 7 maskin, kan du vara säker på att det kommer att utföra sina uppgifter på rätt sätt.

Denna TV-kort kan fånga HD-videosignaler. Kvaliteten på bilden mottagna går hela vägen upp till 1080i. Eftersom det inte finns någon datorskärm allmänt använd som slår denna resolution, är detta ganska mycket lika bra som det blir.

Kompatibilitet

Denna TV-kort kan du också spela in ljud och videosignaler på datorns hårddisk på ungefär samma sätt som du lagrar visar på TiVo eller annan DVR. Tuner kort metod är faktiskt bättre eftersom din kabelleverantör i slutändan styr din TiVo eller andra DVR-enhet. Det finns ingen mekanism för kabelleverantörer att störa eller reglera vad du titta på eller spela in med denna TV-tuner kort.

Detta kort TV-tuner har alla icke-USB anslutningsmöjligheter som vi såg i denna kategori. Som vi nämnde tidigare, får du två koaxial portar – en för digital och en för analoga signaler. Produkten är också utrustad med S-video och komposit portar, så att du har möjlighet att använda den på ungefär samma sätt som du skulle en videobandspelare eller DVD-spelare.

Alla Hauppauge produkter på vår sida-vid-sida jämförelse diagram fick perfekt poäng i detta avsnitt. Det är inte bara på grund av att företaget tillhandahåller flera uttag för teknisk support – både online och telefon – men också på grund av att garantitiden är dubbelt så något annat företag erbjuder i denna kategori.

Hauppauge WinTV-HVR-1850 kan vara saknas några funktioner som en fjärrkontroll, FM-radio och en antenn splitter, men det gör det inte en dålig TV-tuner. Det är fullt kompatibel med alla nuvarande Windows-operativsystem och har en bred anslutning array. Denna produkt är definitivt värt att överväga.

bild~~POS=TRUNC

Anslutningar

Hjälp och support

Sammanfattning