bästa USB-hubbar – Syba, 2017

Nästa USB-hubb på vår lineup innehåller alla nödvändiga nav funktioner, en anständig mängd hållbarhet och en något begränsad mängd kundsupportalternativ. Syba denna produkt tillverkare, har först nyligen kommit till USA, vilket med det års erfarenhet av tillverkning och framgångsrika affärsmetoder. Denna USB-hubb är beundransvärt konstrueras, inklusive varje funktion som vi letade efter, men det underpresterar i de andra kategorierna, trycka ner i vår ranking.

Hub funktioner

Syba Tech Ltd är en elektroniktillverkare i Asien, som sträcker sig från Hong Kong och Taiwan till Kina. År 2001 expanderade de sin verksamhet till det västra halvklotet, i syfte att främja sina tekniska framsteg i världen. Deras engagemang för enhet kvalitet är uppenbara och beundransvärt, men de faller kort på andra viktiga områden, som kundservice och hållbarhet.

Den Syba USB-hubb innehåller alla funktioner som behövs för ett anslutningsanordning med hög kvalitet, vilket ger sju USB-portar i en fast och bärbart paket. Varje port är kompatibel med både USB 2.0 och USB 1.1-teknik, så att du kan ansluta en USB-aktiverad enhet utan komplikationer. Det är inte kompatibel med USB 3.0, så vissa mycket nya enheter kommer inte att fungera korrekt med detta nav. En kabel medföljer enheten, gör att du kan ansluta och använda detta nav direkt ur lådan. Den innehåller också en strömadapter för extra energi, bör du behöver för att ansluta flera effektkrävande enheter.

Syba USB-hubb är kompakt, fast och portabel, liksom många av enheterna i denna jämförelse. Denna modell är gjord nästan helt av plast, vilket gör det mindre fysiskt hållbara än andra, även om det fortfarande presterar beundransvärt. Portarna är utspridda på ett effektivare sätt i enheten, vilket gör det mindre troligt att överhettas och misslyckas. Dess utformning är mer fokuserad på visuella intryck än funktionalitet, som kan se nästan grann i jämförelse med andra enheter. Portarna fungerar väl med kringutrustning, men enstaka svårigheter med iPods har rapporterats. På det hela taget är det elektroniskt ljud, med mycket få kundrapporter om enheten misslyckande.

Detta är den kategori som vi kände Syba USB-hubb utförs mest dåligt i. De enda vägar som kundsupport är e-postadresser och telefonnummer. Vi blev besvikna att deras frågor avsnitt innehöll endast generiska hjälp med några frågor riktade till denna USB-hubb i synnerhet. Vi var också förvånad över att upptäcka att ingen manual medföljer enheten, även om korrekt drift av dessa anordningar kräver lite i vägen för dokumentation. De ger en livstidsgaranti för USB-hubb, dock; Detta var den enda imponerande del av Syba övergripande lackluster kundservice.

USB-hubb i sig är funktionell och hållbar, men vi var ointresserad av Syba på det hela taget. Den vanliga uppsättningen av funktioner och måttlig hållbarhet kan inte kompensera för dålig kundservice. Den livstidsgaranti gör detta nav något mer tilltalande, men du skulle vara bättre att ta en titt på några av våra topprankade nav för ett mer komplett paket.

Hållbarhet

Hjälp och support

Sammanfattning