bästa USB-kablar – Kablar To Go USB-kabel – Top Tens

Den allmänt erkänd metod för PC-enhet kommunikation – USB-teknik – har kommit en lång väg sedan dess första större utsläpp 1996. Universal Serial Bus teknik har standardiserat dator och kringutrustning strömförsörjning och anslutning. Dessa enkla hubbar och USB-kablar ger snabba dataöverföringshastigheter samt ett enkelt och standardiserat sätt att ansluta datorn till tangentbord, mus, skrivare, etc. Idag, USB-kablar är viktiga teknik som förenklar din datorvana genom att låta dig koppla in och gå. En av de bästa kabeltillverkare, Cables To Go, tillverkar en hög kvalitet USB-kabel som vinner vårt godkännande för sin innovativa design och förmåga till snabb anslutning.

Funktioner

Den första USB release, USB 1.0, gjort en betydande inverkan på den tekniska världen. Det var i stånd att ansluta datorer med kringutrustning, och versionen full bandbredd kan överföra data med en hastighet på 12 Mbps. Denna teknik utvecklats till standarden USB 2.0 används för närvarande. USB-kablar använder Hi-Speed ​​USB-teknik och kan skicka data med en hastighet på 480Mbps. Typiska USB-kablar har fyra anslutningsstift och fyra trådar som innehåller leverans, data och jordledningar. USB-kabeln från Cables to Go använder material av hög kvalitet som gör det mesta av aktuella USB-teknik.

Kablarna To Go USB-kabeln är fullt fungerande och ger utmärkt anslutning. Denna hane till hane-kabel har en typ A-anslutning i ena änden och en typ B-anslutning på den andra. 2,0 kabel används dubbel avskärmning för att skydda mot störande signaler från andra enheter, och det överför data med en hastighet på upp till 480Mbps. Denna USB-överföringskabeln ansluter din USB-enhet till porten på din hubb eller PC. Cables To Go USB-kablar ger hög kvalitet anslutning för att säkerställa premium prestanda. De Cables To Go USB Hi-Speed ​​2.0-kabel är bakåtkompatibel med alla USB 1.1 och 1,0 enheter och säkerställer snabb anslutning och informationsöverföring. Denna dataöverföring kabel finns också i många färgstarka alternativ. Bortsett från de traditionella svarta och vita kabelfärger, kablar Gå även erbjuder USB-kablar i rött, orange, grönt, blått och lila. Vi uppskattar den här funktionen eftersom den kan bidra till att undanröja missförstånd om du försöker att hitta den andra änden av en specifik kabel i ett virrvarr av kontakter. Dessa färgkodade kablar är bra, effektivt och roligt.

Det är nödvändigt att mäta avståndet mellan din dator enheter och datorn för att köpa rätt kabellängd. Det är klokt att köpa den kortaste längden på USB-kabel som är tillräckligt kan göra jobbet, som att använda en kortare kabel minskar risken för störningar eller kabelskada. De Cables To Go USB-kabel erbjuds i metriska längder av 1 meter (3,2 fot), 2 meter (6,5 fot), 3 meter (9,8 fot) och 5 meter (16,4 fot). 1- och 2-meterskablar oftast perfekt längd för att ansluta ett tangentbord eller andra tillbehör till datorn. Cables to Go erbjuder ett bra utbud av längd möjligheter; Men skulle vi vilja se dem producera kablar mellan 10 och 15 fot eftersom detta kan vara rätt längd för en viss dator inrättas.

omfattande kundservice och teknisk support för att backa upp sina USB-kablar kablar To Go erbjuder. Detta företag ger telefon och e-stöd, liksom en chatt tjänst. En livstidsgaranti omfattar också alla överföringskablar. Cables to Go ger användbar gör-det-själv-verktyg på nätet som inkluderar en konfigurator för att hjälpa dig att hitta rätt kabel för dina enheter, en kontakt guide, drivrutiner och manualer för Cables to Go produkter, en kunskapsbas, tekniska dokument, en ordlista och utbildnings media.

Cables to Go tillverkar USB-kablar av hög kvalitet för enheten anslutnings behov. Med hjälp av deras Hi-Speed ​​2.0-kabel, som de erbjuder i en mängd roliga och ljusa färger, kan du synkronisera alla dina datorutrustning med datorn. Ansluta alla dina enheter – inklusive din skrivare, tangentbord, mus eller skanner – till datorn och maximera överföringen kommunikation och data mellan enheterna. Kablarna To Go USB-kablar av hög kvalitet komplett lyckade dataöverföringar, kommer i flera längder och backas upp av stor teknisk support.

längd Val

Hjälp och support

Sammanfattning