bästa usb mikrofoner – Audio-Technica AT2005 2017

Audio-Technica AT2020USB + ger tydlig ljudkvalitet och tillräckliga resurser, och dess ombord kontroller kan du göra snabba justeringar. Allt utom USB-kabeln är gjord av metall, så mikrofonen och dess tillbehör är extremt hållbara. Allt detta bidrar till en heftier prisläge än många andra dator mikrofoner. I sig själv är AT2020 en imponerande mikrofon, men jämfört med andra mikrofoner med bättre kapacitet och lägre priser, detta Audio-Technica mikrofon missar knappt märket.

Sammanfattning

Detta Audio-Technica är en vanlig USB-mikrofon när det gäller ljudkvalitet. Det erbjuder ett frekvensomfång på 20Hz till 20kHz, och det spelar på CD-kvalitet. När vi testade det, ljudet var klart, att erbjuda en något bättre ljud vid inspelning musik än podcasting. Mellan de två, men det fungerar alldeles utmärkt. Vår ett klagomål är överkänslighet för kardioid mikrofon. I våra tester, plockade upp alla omgivande ljud, även de ljud som vi inte kunde höra i våra inspelningsrummet.

Mikrofonen levereras med en metall stativ bas, och även om det är mer hållbara än många andra skrivbord står, är det dåligt balanserad. När du ansluter mikrofonen, har det en tendens att välta. Du kan köpa alternativa står, men det innebär att en redan dyr mikrofon blir ännu dyrare.

Den AT2020 är en helt plug-and-play musik mic, så att du inte behöver installera några drivrutiner till din PC eller Mac. Kontrollerna ombord kan du justera förstärkningen och hörlursvolym och du kan snabbt ändra ljudet utan att starta om mikrofonen eller stoppa den inspelade filen.

Audio-Technica stöder mikrofon med två års garanti. Även om detta är kortare än många andra garantier vi granskat, är två år tillräckligt länge för att få din podcast eller musikkarriär från marken. Skulle du stöta på några problem, kan du ladda ner en ny manual, bläddra vanliga frågor eller kontakta supportpersonal via e-post och telefon.

Audio-Technica AT2020USB + är en USB-mikrofon med god ljudkvalitet och starka drag. Det fungerar bra som både en musik och podcasting mikrofon, men det är dyrare än bättre mikrofoner. Dessutom tenderar dess stativ bordsställ att välta lätt. Medan vi uppskattar ljudkvaliteten, kan vi inte rättfärdiga priset.