bästa usb-minnen – ADATA DashDrive Elite 2017

ADATA DashDrive Elite UE700 namn är ganska munsbit, men detta USB-minne är ett bra alternativ. Den UE700 levereras med ADATA elit programsvit, som ger dig tillgång till säkerhetsfunktioner som lösenordsskydd och 256-bitars AES-kryptering. Dessa är bra att ha, men det viktiga att tänka på är enhetens prestanda – och det är överallt.

Sammanfattning

Efter alla våra tester, vi märkte riktigt bra prestanda i vissa områden och urusla resultat i andra. Så, låt oss titta på bra första. Den UE700 medelvärdes 186MBps i våra sekventiell läs tester. Det är ganska kvick för en flash-enhet, så att du kan strömma HD-video från UE700 ganska snyggt. Den UE700 utför också anmärkningsvärt bra i 512K läsning, med 154MBps.

Eftersom ADATA UE700 är ganska bra på läshastigheter, om du bara vill få tillgång till information som är lagrad på hårddisken, ska du vara fina. Men frekvensomriktarens skrivhastigheter är inte lika imponerande. Med en sekventiell skrivhastighet på 41MBps är UE700 nära botten i vår flash-enhet jämförelse. När du överför en stor fil från datorn till enheten, som en HD-film, utför UE700 sämre än många av de andra enheter som vi tittat på.

Där UE700 verkligen besviken är 4K slumpmässig skrivning. I genomsnitt, underhållas det 0.1MBps. Detta är olycklig jämfört med de bästa minnen, som får uppåt av 8Mbps. Detta innebär att köra program eller ett operativsystem bort av denna flash-enhet kommer att ge dig mycket dålig prestanda.

Den UE700 är en snygg USB-minne. Den är gjord av plast, men det känns hållbart med lite flex. Glidmekanismen fungerar bra, men du behöver trycka hårt för att säkerställa att USB 3.0-port glider ut. Det finns en ögla på slutet av den enhet som gör det möjligt att sätta det hela på en nyckelring.

Du kan få UE700 i fyra olika lagringskapacitet: 16GB, 32GB, 64GB och 128GB. Tänk på att större lagringskapacitet oftast prestera bättre än mindre. Så, om du har pengar att köpa 128GB version, bör du definitivt göra det.

ADATA UE700 är en bra USB-minne om du vill visa innehåll som lagras på den. Men att överföra data till enheten tar längre tid än det skulle på de flesta av de andra enheterna på vår uppställning. Denna enhet utmärker sig vissa områden och faller platt i andra, som 4K skrivprestanda. Du vill verkligen inte att köra program eller ett operativsystem på det. Den UE700 är inte den bästa USB-minne, men det är fortfarande ett alternativ.