bästa USB-nav – Belkin USB Hub 2017

En av de främsta aktörerna inom dator-anslutning industrin är Belkin, en Kalifornien-baserade företag som fokuserar på elektronisk innovation och integration. Eftersom deras starten över 25 år sedan, har de konsekvent upplevt en dramatisk tillväxt i sin verksamhet, som leder dem i frontlinjen av kvalitet elektronik. Bland deras exceptionella produkter är kabelprodukter, mobila tillbehör, och detta 7 portars USB-hubb. Denna anordning utmärkte i varje aspekt av vår granskning, bara underpresterande något i Hållbarhet kategori. Det har varje USB-hubb-funktionen och kundservice alternativ som vi letade efter, inklusive en chatt alternativ och en livstidsgaranti. Vi var mycket imponerad av kvaliteten på denna produkt, särskilt den nästan perfekt utbud av kundsupportalternativ.

Hub funktioner

Belkins exceptionella kundsupport och motsvarande uppsättning av USB-funktioner sätta sin USB-hubb före Tripp Lite: s enhet i vår ranking. Samma fördelar samt en bit av ökad enhet hållbarhet gav denna produkt ett ben upp på USB-hub från Cables To Go.

Belkin USB-hubb, som många av dessa anordningar, delar upp en enda port i sju separata och fullt fungerande kontakter. Var och en av dessa portar är förenligt med den nuvarande USB 2.0-teknik, stöder de flesta av de enheter som använder detta gränssnitt på marknaden. Men de är också alla bakåtkompatibel med USB 1.1-tekniken, att upprätthålla den flexibilitet du behöver för att ansluta alla dina nuvarande enheter samtidigt kunna hämta data från din äldre extern hårddisk. Detta nav kommer med en kabel som du kan använda för att fästa enheten till datorn. Detta inte monopolisera en av de sju spåren tillgängliga för dig, dock. Den har sin egen, reserverad port för anslutning till själva datorn. Slutligen kommer enheten med en nätadapter så att du kan koppla in den i väggen. Detta kommer att bli nödvändigt om du ansluter flera små enheter eller några större enheter med större kraftbehov till datorn på en enda gång.

Detta är den enda kategori där vi hittade en nackdel med Belkin USB-hubb är dess konstruktion lite mindre fast än andra produkter i vår jämförelse. Navet är tunn och platt, består mestadels av plast, och mycket kompakt. Dess lilla storlek gör den idealisk för resor och trångt datorer, men det gör det också lätt att tappa bort. Den tunna designen ger navet en elegant, modern look, men det bidrar också till den lätthet med vilken produkten kan brytas. Det är inte den mest ömtåliga enheten vår lineup, men det har några svaga punkter som måste beaktas .; Belkins USB-hubb fungerar bra när den är ansluten till flera USB-enheter och mycket få kunder har haft enheten misslyckas när den används. Det kan uppstå problem med makt och bandbredd när du ansluter flera knutpunkter tillsammans i en process som kallas “kedjekoppling”, men den inbyggda nätadaptrar bör ta bort det mesta av den oro med ström. Det finns tyvärr inte en väg runt bandbreddsbegränsning som uppstår vid anslutning flera knutpunkter tillsammans på detta sätt. Övergripande, utför den mycket väl och är inte benägna att elektroniskt fel, även om det kan gå sönder lättare än några av de andra enheterna i vår jämförelse.

Belkin ger en garanti som täcker denna USB-hubb mot tillverkningsfel, materialfel och mekaniska fel så länge du äger den. Denna garanti levereras som standard med navet, vilket gör det en smart investering för den som söker en USB-anslutning lösning med viss livslängd.

Kundsupport stöder detta USB-hubb är häpnadsväckande. Du kan söka efter nyckelord för att granska gällande frågor i sin kunskapsbas eller så kan du ställa en fråga direkt genom att skicka en hjälpbegäran biljett. Vi blev besvikna, men på volymen av frågor som rör direkt till denna produkt; Det fanns relativt få besvarade frågor om Belkins USB-hubb. Om du behöver kontakta sin supportteam direkt, men de erbjuder flera möjligheter att göra det. Både telefonsupport och en e-postadress finns för levande representanter, men du kan också använda sin chatt funktion för att ställa frågor till representanter över internet.

Hållbarhet

Om du letar efter en kraftfull USB-hubb med alla funktioner och mer kundservice än du någonsin kunde hoppas på att dra nytta av, plocka upp denna modell av Belkin. Med varje nav funktion såg vi för, bland annat det maximala antalet portar, kompatibilitet med alla former av USB-teknik, en medföljande kabeln och en nätadapter, denna anordning segel på framsidan av raden med lätthet. Den kundsupport går långt över vad vi har sett i andra modeller och enheten rymmer en respektabel grad av hållbarhet. Denna USB-hubb är utan tvekan den bästa enheten finns idag. Om du behöver ett effektivt och kraftfullt sätt att dela USB-portarna ser längre än denna produkt.

Hjälp och support

Sammanfattning