bästa VGA-kablar – Kablar Obegränsad PCM-2230

När du ansluter datorn till bildskärm, vill du se till att du får den tydligaste möjliga bild. Kablarna Obegränsad PCM-2230 är en förstklassig VGA-kabel som stöder högupplösta skärmar och ger dig en skarp bild på bildskärmen eller TV. Kablar Obegränsad gjorde PCM-2230 med hjälp av material av hög kvalitet, och denna VGA-kabel backas upp av hjälpsamma kundsupport. Vi tilldela Kablar Obegränsad PCM-2230 om godkännande på grund av kvalitet konstruktion och dess förmåga att stödja högupplösta bilder.

Funktioner

En av de enastående funktioner i denna VGA-kabel är att det är klassificerat för maximalt 2048 x 1536 pixlar. Detta är den högsta bildskärmsupplösning stöd vi hittade i vår granskning. Även om det bara har standard VGA-anslutning – en 15-polig HD15 kontakt – denna kabel kan överföra VGA, SVGA, UXGA och QXGA signaler. Denna kontakt är kompatibel med en VGA-port, som kan hittas på de flesta datorskärmar, grafikkort och vissa HDTV.

Inne i PCM-2230 hittar du tre koaxialledningar för din röda, gröna och blå (RGB) signaler. Var och en av dessa koaxialtrådar har en American Wire Gauge (AWG) av 28. Med trådmätare, ju högre siffra är, desto mindre tråd. Och mindre ledningar är mer motståndskraftiga mot strömmen, vilket är dåligt för signalöverföring. En AWG 28 är vanligt bland de VGA-kablar vi granskat.

Avskärmning är vanliga i de flesta kablar dessa dagar, men denna VGA-kabel har dubbla skärm att skydda videosignalen från elektromagnetisk interferens (EMI) och radiofrekvensstörningar (RFI). Dessa ledare är inslagna i aluminiumfolie och en kopparfläta – att skydda dem från inblandning utifrån. Kablarna har också skum PE isolering och en PVC-mantel för att ge den extra isolering samt flexibilitet.

Förutom den avskärmning och isolering, har kablarna Obegränsad PCM-2230 VGA-kabel en ferrit pärla nära varje kontakt. Dessa cylindriska tillägg till kabeln är ännu ett skydd mot störningar. Ferritkärnorna fungera som en elektronisk choke att blockera högfrekventa strömmar som kommer från datorn eller andra enheter. En ferritkärna samlar dessa frekvenser och sedan försvinna energi genom små mängder värme. Med ferritpärlor är ett extra sätt att säkerställa signalen från datorn förblir ren hela vägen till din bildskärm.

Guld är en utmärkt ledare av elektricitet. Denna PCM-2230 VGA-kabel har guldpläterade kontakter på var och en av kontakterna. Detta, tillsammans med de formade tumskruvar, kommer att ge dig en solid anslutning och hjälper till att hålla din analoga video stark när den färdas från en kontakt till en annan. Guld är också resistenta mot korrosion, så detta Kablar Obegränsad bildskärmskabel kan pågå en lång tid utan att någon signal försämring.

längd Val

Denna VGA-kabel är också miljövänlig. Det är RoHS-kompatibel, vilket innebär att inga farliga ämnen användes i konstruktionen av PCM-2230. Denna kabel är fria från bly, kvicksilver, kadmium och andra material som kan skada dig eller planeten. Denna certifiering inte öka signal alls, men det ger dig lite extra sinnesro när du använder denna kabel.

Kablar Obegränsad erbjuder en mängd olika längder för PCM-2230. Du kan få den här VGA-kabeln i längder om 3 fot, 6 fot, 10 fot, 15 fot, 25 fot, 35 fot, 50 fot, 75 fot och 100 fot, så du bör inte ha problem att hitta rätt längd för din datorskärmen arrangemang. Byggandet av den här kabeln kan också signaler för att köra upp till 100 fot utan booster. Vi var mycket nöjda med de olika längder PCM-2230 kommer in.

Det finns inte mycket information om Kablar Obegränsad webbplats om PCM-2230 VGA-kabel, men vi blev imponerade med sin kundservice. Efter att skicka ett e-mail med några specifika frågor om denna bildskärmskabel, vi fick ett svar några dagar senare med svar på alla våra frågor och ytterligare information om kablarna. Deras tekniska support var snabb och kunnig.

FAQs sida på Kablar Obegränsad webbplatsen är en serie av länkar som leder till andra webbplatser. Många av länkarna ledde till negativa artiklar om sina konkurrenter. Detta verkade udda och det var inte till stor hjälp, men om du har några ytterligare frågor om din bildskärmskabel, är kundsupport redo och villiga att hjälpa till – du kan kontakta dem via telefon eller e-post. En livstidsgaranti täcker denna produkt.

Om du vill ha högsta kvalitet anslutningen mellan datorn och bildskärmen, då kablar Obegränsad PCM-2230 bör vara ditt första val. Denna VGA-kabel stöder högupplösta QXGA bilder upp till 2048 x 1536 bildpunkter. Dessutom har den dubbla skärm och ferrit pärlor för att förhindra signaldistorsion och spökbilder. Du kommer inte bli besviken med resultatet av att använda denna VGA-kabel för att överföra videosignaler.

Hjälp och support

Sammanfattning