bästa VGA till HDMI-adapter kablar – Atlona AT-HDVieW

Med huvudkontor i Sunnyvale California, utvecklar Atlona Technologies dynamiska lösningar för audio-video industrin. Deras stora produktlinje omfattar många innovativa och högkvalitativa audiovisuella produkter. NASA, Lockheed Martin och andra har antagit bolagets audio-video lösningar och teknik i sina egna spets strävanden. Men får företaget sin största intäkterna från underhållningsindustrin, medicinsk digital bildbehandling, TV-branschen, företag och hemanvändare. Altona AT-HDVieW är en av bolagets ledande VGA till HDMI omvandlare lösningar för både ljud- och videosignaler.

Funktioner

Den Atlona AT-HDVieW VGA till HDMI omvandlare är en plug-and-play, USB-driven VGA-omvandlare. HDMI-omvandlare har en snygg, smal och trevlig utseende som kan smälta in väl med inredningen i de flesta vardagsrum och kontorsmiljöer.

VGA till HDMI-enhet kan ta den analoga video- och ljudsignalen från en stationär eller bärbar dator och omvandla denna signal till en digital HDMI-kompatibel utgång för HDTV, platta bildskärmar och många andra digitala visningsenheter. HDMI omvandlare är inte bara begränsat till datorn för en insignal. Användare kan också ansluta sin iPad, iPhone, iPod Touch, BlackBerry, Kindle och andra bärbara enheter till VGA-omvandlare och få dem visas på HD storbilds-tv.

Användare kommer att uppskatta hur lätt HDMI omvandlare är att använda. Den upptäcker automatiskt riktade digitala enhetens inbyggda skärmupplösning och skalar datorns utgång för att matcha denna resolution. VGA Converter stöder en HDMI-utgång på upp till 1080p.

VGA-omvandlaren tar också datorns ljudsignal och bäddar denna signal till HDMI-utgången. Denna innovativa funktion gör att användaren kan njuta av både ljud och videoströmmar genom en integrerad kabel. Inte längre gör strömriktarkoppling kräver många trassliga och ohanterliga sladdar och kablar.

Den Atlona AT-HDVieW VGA till HDMI box är utrustad med en scaler-omvandlare komponent. Denna funktion gör att VGA omvandlare för att arbeta utan några ändringar av datorns grafikkort programvara. Dessutom kan scaler-omvandlare avsevärt öka kvaliteten på produktionen video.

Prestanda

Den Atlona AT-HDVieW har vissa begränsningar. VGA-omvandlarens utsignal är bara 60 Hertz. Detta begränsar HDMI omvandlarens användning i länder utanför USA och Kanada. Kunder som är bosatta i andra områden kommer att behöva överväga alternativa VGA till HDMI-produkter som finns på marknaden.

Den Atlona AT-HDVieW omvandlare är lätt att installera och använda. Utsignalen bibehåller integriteten och kvaliteten på den ursprungliga analoga videosignalen. VGA-omvandlaren bevarar också den ursprungliga ljudkvaliteten hos insignalen.

VGA-omvandlare levereras med inbyggd ljud, VGA och gris-tailed USB-kablar. För kundens bekvämlighet och enkel inrättas tillverkaren ingår också sex fot HDMI-kabel. HDMI omvandlare behöver ingen skrymmande strömkontakt eftersom VGA till HDMI omvandlare får all sin kraft som behövs via datorns USB-port.

Atlona Technologies har en bra och omfattande webbplats. Användare kan bläddra produktvideor, en liten kommentar området, produkthandböcker, en teknisk kunskapsbas och mer. Tillverkaren ger också gratis drivrutinsuppdateringar för HDMI omvandlare apparaten. Om en användare kräver mer avancerad teknisk assistans webbplatsen listar tillverkarens gatuadress, telefonnummer och en e-formulär.

Atlona Technologies täcker omvandlare med en 3 års garanti. Denna garanti anger att VGA-omvandlaren kommer att utföra ett tillfredsställande sätt under tre år från inköpsdatum. Om HDMI omvandlare misslyckas på grund av fysiska defekter eller utförande, kommer tillverkaren ersätta eller reparera den utan extra kostnad för kunden.

Atlona AT-HDVieW VGA till HDMI omvandlare är ett kraftfullt VGA konverteringsverktyg. HDMI Converter stöder datorer och andra mobila enheter som iPod, iPod Touch och BlackBerry. Dock kommer VGA-omvandlare inte för personer som bor utanför USA och Kanada.

Tillbehör

Hjälp och support

Sammanfattning