bästa VHS till DVD-omvandlare – Honestech VHS till DVD, 2017

Om du är trött på VHS-band tar upp stora mängder av hyllutrymme, eller om du bara vill sätta ditt hem filmer på en DVD så att du faktiskt titta på dem, sedan en VHS till DVD Converter är precis vad du behöver. Den Honestech VHS till DVD 7 Deluxe Video Converter kombinerar användarvänlig mjukvara och en kraftfull omvandlare som ger dig möjlighet att bevara dina videominnen och favoritprogram. Denna omvandlare är our Top Ten Bronze Award vinnare på grund av sin förmåga att fånga från analoga och digitala videokameror, VHS och BETA band, liksom bypass flesta upphovsrättsskydd.

Funktioner

Till skillnad från andra VHS till DVD-omvandlare, VHS till DVD 7 Deluxe hårdvara är större än en USB dongle. Denna box hus två ljud RCA-anslutningar, en RCA-videoanslutning och en S-Video-anslutning. USB-anslutningen är USB 2.0, vilket ger dig en solid, pålitlig ingång och utgång. När enheten stöder plug and play, kan det vara svårt att få det att fungera korrekt på datorn. Den medföljande förare är föråldrade, att du behöver ladda ner och installera de nyaste manuellt. Du kommer att behöva lite tålamod när du använder denna omvandlare, men när du får justerade inställningar korrekt, resultaten är stora.

Programvaran som medföljer VHS Converter är lätt att använda, med tre fångar lägen att välja mellan. Easy Guideläge är fullständigt styrd, tar dig genom konverteringen steg-för-steg. Detta läge är perfekt för nybörjare såväl som människor som bara vill konvertera VHS till DVD snabbt.

Avancerat läge öppnar upp fler alternativ, vilket ger dig fullständig kontroll över hur programmet fångar videon. I det här läget kan du välja PAL och NTSC inställningar, fånga filen och den enhet som du vill fånga. Från Avancerat läge, kan du utföra vissa grundläggande videoredigering och bränna dina färdiga filmer på DVD eller Blu-ray-skiva, om du har hårdvaran. Du kan även ladda upp dina videoklipp direkt till YouTube eller Facebook med ett klick. Den Videobandspelare läget kan du spela in ljud från kassetter, vinylskivor och videoband. Detta är en stor extra funktion, eftersom många människor har kassettband fulla av inspelade samtal och minnesvärda gånger.

Den Honestech VHS till DVD 7 Deluxe kan fånga dina videoklipp i de flesta standardformat, inklusive MPEG1, MPEG 2 och MPEG4. Det kan också fånga in WMV-format, videokodaren som skapats av Microsoft. MPEG1 och MPEG2 är avgörande för att skapa en DVD eller Blu-ray, medan MPEG4 (MP4) är ett gemensamt format för mobila plattformar som iPod, iPhone och iPad. I programvarans Avancerat läge kan du spela in video i NTSC eller PAL-format.

Honestech erbjuder flera supportalternativ för VHS till DVD 7 Deluxe. Den medföljande instruktioner hur du installerar enheten, och om du stöter på problem eller har frågor kan du besöka deras hemsida för video tutorials eller FAQs avsnitt. Om dina frågor inte löses med de svar du hittar på webbplatsen, kan du kontakta Honestech via e-post eller telefon. Du kan också hitta drivrutiner och firmware-uppdateringar på supportsidan.

capture Format

Den Honestech VHS till DVD 7 Deluxe gör ett utmärkt jobb med att överföra dina videor till DVD från dina band när du få det att fungera. Att kunna ansluta till både analoga och digitala videokameror för att fånga bilder är en trevlig funktion. Om du är villig att lägga möda på att få denna omvandlare igång, är det värt att överväga.

Hjälp och support

Sammanfattning