bästa visitkort scanner – World Pro, 2017

Worldcard Pro visitkort scanner av Penpower har alla funktioner i det bästa kortet scanner. Den kan skanna dubbelsidiga dokument, är kompatibel med Mac och PC, och är lätt och enkel att transportera. Du kan ansluta den direkt till datorn och du behöver inte oroa sig för det någonsin slut på batterier. Worldcard Pro är en av de bästa kort scanning lösningar vi granskat, eftersom till skillnad från andra liknande produkter, har det alla viktiga funktioner och många extra alternativ som gör den mångsidig och mycket användbar. Alla dessa faktorer i kombination med enastående kundservice tjänar denna visitkort scanner vår Top Ten Recensioner Gold Award.

Funktioner

Worldcard Pro använder text-erkännande programvara för att importera alla data som skannar från visitkort. Det erkänner telefonnummer, e-postadresser och all annan information, omedelbart skapa en ny kontakt i Office-program eller annat program, inklusive CRM-program som Salesforce och ACT. Om telefonen eller annan mobil enhet är ansluten eller synkroniseras till Outlook-programmet, då det också kan acceptera kontaktinformation omedelbart.

När du får din World Pro visitkort scanner, det finns två USB-kablar i rutan som interconnect med varandra för att utöka räckvidden för din skanner. Den programvara du måste installera ingår också, men det är också tillgänglig via Penpower webbplats i fall det är felplacerad. På mjukvaru skivan är en kopia av bruksanvisningen. Det kommer också med en kalibrerings kort i händelse av att du behöver rengöra skannern. Även om denna enhet inte kommer med en väska, kollapsar Worldcard Pro i sin egen hårt skal för att skydda hela enheten.

För visitkort som har information på båda sidor, kan denna scanner skanna båda sidor samtidigt, vilket inte alla kort skannrar kan göra. Informationen lagras på datorn och hur du väljer att använda och organisera det är helt upp till dig.

En av fördelarna med denna visitkort scanner och saknas i andra är möjligheten att länka till Google Maps efter skanning en kontakt. När du kör ett visitkort kontakt genom maskinen och importera alla data, kommer du att ha möjlighet att öppna en separat skärm och länka direkt till en karta. Du kan använda kartan för att få vägbeskrivningar, leta efter andra närliggande företag och lära sig mer om den nya kontakten.

Worldcard Pro är en av de mest kompakta och lätta enheter i vårt visitkort scanner recensioner. Du kan enkelt lagra den i fickan, laptop fall eller handväskan. Du kan enkelt transportera runt och använda den när du behöver. Den ansluts till din dator eller laptop med en enkel USB-sladd, så du behöver aldrig oroa dig för batterier eller någon annan strömkälla. Enheten är också kompatibel med både Windows och Mac-operativsystem. Detta är särskilt praktiskt om du använder båda typer av datorer.

Scanner Specifikationer

Bildkvaliteten på Worldcard Pro skannern är fantastiskt, och även högkvalitativa bilder och foton kan importeras. Skannern kan importera bilder och dokument upp till 4,2 inches med 7 inches. Vi kunde skanna 10 visitkort i en minut medan testar Worldcard Pro. Vi kunde även att skanna tjockare visitkort tryckt på trä, kork och plast och ändå har fantastiska resultat.

Om det finns ett problem med installation, programmering eller användning, kan du kontakta kundtjänst via e-post eller telefon. När vi hade frågor om Worldcard Pro visitkort scanner, kunde vi kontakta kundtjänst via ett telefonsamtal på bara några minuter. Alla våra frågor besvarades och företrädarna var oerhört hjälpsamma. När vi skickade ett mail, vi fick ett svar några timmar efter. Den visitkort scanner också kommer med en begränsad ett års garanti. Detta är standard för alla enheter som vi granskat.

Denna lätta visitkort scanner kan skanna dubbelsidiga dokument, under förutsättning att de inte är större än en vanlig visitkort. Text-erkännande programvara importerar omedelbart dina nya kontakter i Microsoft Outlook eller andra program från tredje part, inklusive några CRM-lösningar. Worldcard Pro är enkel att använda, kompatibel med både Mac och PC-datorer, och kommer med utmärkt kundservice.

Hjälp och support

Sammanfattning