bästa Wi-Fi boosters – Belkin, 2017

Belkin Dual-Band F9K1106 Wi-Fi booster kan ta din trådlösa nätverksanslutning och förlänga den över döda punkter och långt bortom din nuvarande trådlösa räckvidden. Denna Range Extender är elegant utformade för att förverkliga den fulla potentialen av ditt hem eller kontor trådlösa räckvidd. Det är inte det bästa Wi-Fi range extender på vår lineup, men det är ganska nära.

Sammanfattning

Wi-Fi booster har inga externa antenner, men det kan fortfarande fånga och återsända hemnätverket trådlösa signal. Vi gillar faktiskt den eleganta utseendet på enheten utan antennerna. Det kan utöka nuvarande trådlösa räckvidden med upp till 300 fot. Detta innebär att om du ställa in enheten på kanten av din aktuella anslutning, upprepar det och studsar signalen på några döda punkter du har. Den är kompatibel med de flesta 802.11b, g och n Wi-Fi-enheter och fungerar tillsammans med routern för att hjälpa dina trådlösa enheter fungerar på topp när det gäller internet-anslutning.

Range Extender verkliga styrka kommer från dess förmåga att ta emot och sända på både 2,4 GHz och 5 GHz-banden. De flesta Wi-Fi boosters endast har tillgång till 2,4 GHz-bandet, som bara tillåter dem att skicka eller ta emot information på en gång. Med tillgång till båda banden, kan Belkin Dual-Band sända och ta emot samtidigt, vilket ger dig en snabbare anslutning.

Denna enhet saknar några funktioner. Vi gillar verkligen att andra Wi-Fi-boosters kan du hantera inställningar på distans via en IP-adress eller annan konfiguration. Belkins version har inte denna möjlighet. Du kan konfigurera inställningar, ställa in lösenord och ändra säkerhetsåtgärder online via Belkins användargränssnitt, men det kan inte hanteras på distans.

Belkin Dual-Band F9K1106 Wi-Fi extender är ett av de bästa Wi-Fi boosters i vår uppställning. Vi älskar att enhetens antenner är gömda inuti enheten. En tvåårig garanti och starkt kundsupport gör att installera och uppdatera enheten helt enkelt, och de fyra Ethernet-portar på baksidan gör för bekväm anslutning till externa enheter. Vi önskar bara du kan hantera Wi-Fi-extender inställningar på distans.