bebis ljud maskin – Cloud B, 2017

Sleep Sheep Smart Sensor från Cloud B är inte bara ett uppstoppat djur, men också en bra sömn verktyg: en bra maskin för ditt barn. Denna anordning skiljer sig från andra ljud maskiner som du kan fästa den till ditt barns krubba eller bedpost att trösta honom hela natten. Du kan även ta ljudkontroller ut på baksidan av fåren för rengöring eller om ditt barn inte längre behöver ljudterapi, men ändå vill ha komfort kura med Sleep Sheep.

Sammanfattning

Även om denna modell inte kommer med en nattlampa eller erbjuda kontinuerlig uppspelning, kan smart sensor berätta när ditt barn vaknar upp under natten och fortsätta spela upp tidigare valda ljudet på den tidigare volymen. Detta är särskilt användbart när barnet är att först fastställa sömnen rutin. Han kommer att vaggas till sömn, och du behöver inte gå upp för att vända barnet ljudet maskinen igen.

The Cloud B Sleep Sheep Smart Sensor spelar på två olika timeralternativ – 23 och 45 minuter – varefter ljudet stängs av automatiskt. Medan andra vitt brus maskiner har MP3-adaptrar, behöver vi inte se behovet av en med Sleep Sheep, eftersom det fungerar som en sömn kompis.

Överföringen av det här barnet ljud maskin är vår favorit sak om det. Du kan enkelt ta bort kontrollerna för att spara på batteriet och packa undan precis som du skulle en uppstoppad djur. Det har inte en nätadapter, dock så om du tar det på vägen, vara säker på att få reservbatterier.

Sleep Sheep ljud val ingår hjärtslag, regn, whale ljud och havsvågor. Det kan vara svårt att komma åt kontrollerna när denna maskin är fastspänd på en krubba, eftersom de är belägna på fårets rygg.

Garantin för det här barnet bra maskin omfattar uppstoppade djur själv i 90 dagar, inklusive problem med sömmar och tyg kvalitet. De mekaniska bitarna är täckta upp till två år. Om du inte kan avgöra vilken typ av fel, beslutar tillverkare som garantin gäller.

The Cloud B Sleep Sheep Smart Sensor kombinerar funktion med roliga i det här barnet ljud maskin. Dess förmåga att återuppta är mycket användbar och kan hjälpa barnet att somna utan din hjälp. Medan en kontinuerlig uppspelning alternativ och natt skulle vara välkommet tillägg för att göra den mer mångsidig, timern och resor beredskap gör detta till en välgörande ljudmaskin för ditt barn.