bil förstärkare – Alpine Bil Förstärkare 2017 – Top Tens

Alpine MRV-F300 4-Channel Car Amplifier har en inbyggd temperaturövervakningssystem för att förhindra överhettning och en bas equalizer. Denna bil förstärkare är byggd för att tåla extrema effektkrav.

De fyra kanalingångar kan du ansluta den här bilen förstärkare på huvudenheten utan att behöva installera ytterligare omvandlare. Av denna anledning kan du ansluta förstärkare till en mängd olika system eftermarknads eller använda den för att enkelt uppgradera ditt fabrikssystem. Varje kanal kan leverera upp till 50 watt till var och en av högtalarna, och du kan växla förstärkaren till en två-kanal eller en tre-kanals konfiguration, beroende på vad du har för avsikt att lägga till bilens ljudsystem. Fästena för bil förstärkare är i jämnhöjd och är utformade för att göra installationen enkel.

Maximal effekt för denna bil förstärkare är 300 watt eller en total kvadratiska medelvärdet (RMS) makt 150 watt för två kanaler med en överbryggad effekt vid 4 ohm. Förstärkaren ger djup bas även när man står inför stora effektkrav. Den är utformad för att motstå överhettning, och det kommer inte att tömma ditt bilbatteri. Basen equalizer switch erbjuder inte mycket av en fördel jämfört med standard ljudet förstärkaren producerar.

Den alpina ett års garanti på bilen förstärkare omfattar endast produkter som köpts från en auktoriserad återförsäljare. Detta beror på att oftentimes produkter som säljs av privata återförsäljare produceras i andra länder eller på en grå marknad och inte klarar samma normer som fastställts av Alpine. Ett positivt resultat av denna policy är när du köper från en auktoriserad återförsäljare, kan du betala mer, men du är säker på dealern valdes baserat på deras engagemang för kundservice och kvalitet.

Denna fyra-kanals bil förstärkare är utrustad med snap-on terminal omslag, så att du inte behöver göra någon lödning, är den alpina bil förstärkare också liten nog att det kan passa nedanför de flesta platser eller i ett streck för snabb installation. Det ger en stark kraft till både eftermarknaden och fabriks högtalare, och du kan anpassa installationen, beroende på vilken typ av högtalare som du vill installera. Förstärkaren är också brygg om du vill lägga till ytterligare kraft till en subwoofer.