bil förstärkare – Boss Car Amplifier 2017 – Top Tens

Boss Audio R1100M bilstereo förstärkare som ger en fjärrkontroll subwoofer nivå i en enda kanal konfiguration. Förstärkaren har en variabel basförstärkning, en särskild teknik för att eliminera distorsion och gott makt för att förbättra någon bil ljudsystem.

Med en liten och lätt design, kommer denna bil förstärkare i en enda kanal layout, vilket gör att du kan ansluta din favorit subwoofer till bilens ljudsystem. Förstärkaren levereras med allt du behöver för installation. Förstärkaren ger massor av ljud utan överhettning eftersom den är utrustad med en inbyggd värmeskyddet.

Bil förstärkare traditionellt inte ge ut sitt maximala totala effekt. Boss Audio bil förstärkare levererar 1100 watt till högtalarna utan att misslyckas. Eftersom inte varje låt låter bra på samma nivå, förstärkaren har en avlägsen nivåreglering. I stället för att trycka på knappar och bläddra genom menyer på din huvudenhet, kan du vända ett kontrollratten på förstärkaren för att få den bästa ljudnivån för varje låt du spelar. Förstärkaren kan ta emot både låg nivå och hög nivå ingångar, och basen har en variabel basförstärkning, vilket ger dig maximal kontroll över hur mycket bas du vill komma ut ur din subwoofer.

Boss Audio R1100M bil förstärkare levereras med en standard ett års garanti som täcker delar och arbete på enheten. Garantin är bra, förutsatt att du köper din Boss amp från en auktoriserad återförsäljare. Företaget erbjuder också utökade garantier. I vissa fall är dessa garantier erbjuds gratis om du köper din förstärkare från en auktoriserad återförsäljare och har det professionellt installerat i bilen. Företaget erbjuder garantier upp till sex år för förstärkare, och täckning gäller endast för den ursprungliga konsumenten. Företaget kräver ett original eller en kopia av inköpsdatum och en kopia av kvittot där enheten installerades innan de kommer att hedra garantin.

Denna bil förstärkare från Boss erbjuder en liten och lätt design med gott om kraft att generera intensiv bas och ljudkvalitet i din subwoofer. Om du letar efter en en-kanals bil förstärkare, är Boss Audio R1100M värt att överväga.