bil förstärkare – Sony Bil Förstärkare 2017 – Top Tens

Sony XMN1004 är utformad för att lägga till en tydlig och kraftfullt ljud till bilstereon. Detta kompakt bil förstärkare har fyra separata kanaler, preamp ingångar och levereras med alla anslutningar för snabb och bekväm inställning.

Tillverkad med fyra olika kanaler, kan du konfigurera Sony XMN1004 som en fyra-, tre- eller två-kanals bil förstärkare. Som en fyra-kanals förstärkare, har du möjlighet att koppla en full uppsättning av eftermarknaden bil stereohögtalare i din bil. Typiskt, med denna typ av konfiguration, är förstärkaren utformad för att driva en komplett uppsättning av dörrhögtalare. I vissa fall måste du matcha din förstärkare till din befintliga utrustning. Genom att konfigurera förstärkare för att köra på två eller tre kanaler i stället för fyra, kan du åstadkomma detta utan att kompromissa med ditt system. När du använder den här enheten som en tvåkanals amp, kan du överbrygga två subbasar för extrem bas.

En fyra-kanals bil förstärkare levererar 1000 watt total effekt på ditt ljudsystem. Detta gör det möjligt för 70 watt per kanal på 4 ohm. Förstärkaren har en hög signal-brusförhållande, som skär ner på mängden av distorsion som går genom högtalarna – även vid låga frekvenser. Du kan välja mellan hög- och lågpassfilter för att leverera förstklassigt ljud ur högtalarna. För att skydda förstärkaren från överhettning och skada ditt system och stänga i mitten av din musik, erbjuder amp en automatisk termisk styrsystem som gör amp svalare även när det har arbetat hårt.

Sony XMN1004 täcks av en ettårig garanti som omfattar delar och arbete. Vilken typ av täckning kan variera, men du kan kontakta företaget för att se om din reparation är täckt. Du måste köpa förstärkaren på en plats som är auktoriserad att sälja Sony ljudutrustning, och du måste ha enheten professionellt installerad i bilen.

Du kan ställa in Sony XMN1004 fyra kanaler bil förstärkare för att passa bilens ljudsystem. Du kan använda förstärkare för att driva två subwoofers, eller anslut en hel uppsättning högtalare eftermarknaden. Förstärkaren är också skyddad från överhettning, oavsett hur högt och hur länge du vill spela din musik. Tillsatta bas kontroller kan du justera ljudet som kommer från högtalarna och förstärkaren är täckt av en ettårig garanti som skyddar dig från tillverkarens defekter.