bil inverter – Cyberpower, 2017

Den Cyberpower bil strömriktare är en kompakt enhet. Den ansluts direkt till bilens utlopp så det finns inget behov av extra kablar. Bilen inverter har ett vägguttag, och det har inte en USB-port. Det kan leverera upp till 150 kontinuerliga watt, vilket är tillräckligt för att driva de flesta hushållsapparater. Du kan använda denna inverter för att driva de flesta mobiltelefoner, bärbara datorer och bärbara TV.

Funktioner

Den Cyberpower växelriktaren ansluts direkt till fordonets cigarettändare. På slutet är en standard tredelad vägguttag. Detta kommer att leverera upp till ca 150 watt för alla dina favorit elektronik. Den makt inverter fungerar med de flesta små kraftelektronik, inklusive

Det kan inte leverera tillräckligt med ström för att ladda några batterier från tomt medan de är i bruk. Men för de flesta resor användningsområden, kommer detta inverter fungerar bra.

Den automatiska strömriktare har inga inbyggda säkerhetsfunktioner. Många andra liknande produkter har funktioner för att skydda mot kretsen och temperatur överbelastning. Dessa växelriktare kommer att stängas av om det drar för mycket ström eller om den blir överhettad. Dessa skydd är oerhört hjälpsamma, särskilt för långvarig användning. Denna inverter saknas också en batteriskyddande funktion. Det stängs inte om bilbatteriet är nästan slut. Det rekommenderas att du håller din bil kör, eller åtminstone periodvis stänga av motorn och låt den gå på tomgång.

Bilen växelriktare är en modifierad sinusvåg enhet. Detta innebär att det finns en större möjlighet för inblandning i strömförsörjningen. De flesta kommer inte att märka någon skillnad, även när du tittar på film eller spelar videospel. Men om du letar efter sant kontinuerlig effekt, måste du punga ut mycket mer pengar och köpa en högeffekt enhet som ansluts direkt till ditt bilbatteri.

Använda bilen strömriktare är enkel. Anslut bara bilen omriktaren i cigarettändare i bilen och sedan använda vägguttaget. Enheten har en fläkt för att hålla temperaturen cool. Dock är fläkten högre än de flesta andra liknande anordningar “och vi fann det vara extremt störande. När man sitter i en tyst bil, kan högljudd fläkt bli rivning och irriterande.

Design

Tillverkaren av denna bil strömriktare ger en e-postadress och telefonnummer för kundservice. Telefonlinjen är öppen under ordinarie kontorstid. När vi har skickat ett e-postmeddelande med några frågor om omriktaren, fick vi ett svar efter några arbetsdagar. Tillverkaren omfattar även enheten med en två års garanti; det är den längsta garanti vi såg i våra recensioner.

Den Cyberpower bil strömriktare är en kompakt enhet med en hög uteffekt och en fläkt. Det kommer att ta ut eller kraft bärbara datorer, telefoner, TV-apparater, spelkonsoler eller DVD-spelare. Dock är fläkten högre än de flesta och det finns ingen USB-port på den här enheten.

Hjälp och support

Sammanfattning